lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park czyli ogólnie o kinie

PreviousPage 93 of 106Next

O cholera, w Kijowie to kręcili 🙂

Jak on to zmieści do strzykawki? 🙂

https://tvn24.pl/tvnmeteo/swiat/usa-kokainowy-kot-schwytany-na-drzewie-serwal-trafil-do-zoo-na-leczenie-6814005

Elizabeth Banks:

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Powstanie włoska wersja Hollywood Reporter. Ciekawe, czy powstanie kiedyś polska wersja. Wątpię, ale ciekawa byłaby konkurencja dla Filmwebu z dużym budżetem.

https://www.hollywoodreporter.com/news/general-news/penske-media-launches-hollywood-reporter-roma-brainstore-media-1235346442/

Właśnie wpadłem w Multikinie na prowadzących kanał Sfilmowani, i chciałem do nich zagadać jak skończę rozmawiać ze znajomą przez telefon ale zdążyli się ewakuować z budynku. No cóż, może następnym razem 🙂

Ciekawe czy pamiętają Twojego bloga. Sądzę, że tak 🙂

Jednak udało się chwilę pogadać bo byli na moim seansie Scream 🙂

A wystąpiłeś cywilnie, czy jako ten gość od plakatów? 🙂 Lubiłem ich sto lat temu, w starym składzie.

Mam Dawida w znajomych na filmwebie więc przedstawiłem się też z nicku.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Mogłeś powiedzieć, że jesteś związany z boxofficeowym - kojarzy bo z nim kiedyś korespondowałem przez messengera

Co miał gadać, jak to forum jest tajemne 🙂

Wiem, że mieliśmy nie poruszać wątków zahaczających o światopogląd, ale mam wrażenie, ze z dnia na dzień pogrążamy się w coraz większym obłędzie.

Variety, portal filmowo rozrywkowy, publikuje wywiad w którym - im mniej o tej osobie, tym lepiej - z pełną powagą mówi się o coming oucie jako trans w wieku 4 (słownie: czterech) lat (macie jakieś wspomnienia z tego wieku? ja, poza pojedynczymi obrazami, nie):

https://variety.com/2023/digital/podcasts/tiktok-dylan-mulvaney-transgender-1235547512/

W innym jako "anti-drag" określa przepisy, które mają chronić nieletnich przed dostępem do rzeczy, które od zawsze przeznaczone były dla dorosłych. Musiałem przegapić moment, w którym wypad z dzieckiem na drag show stał się tym samym co wycieczka do Disneylandu.

https://variety.com/2023/tv/news/rupaul-anti-drag-bills-legislation-1235544678/

To jest w ogóle niesamowite jak oni potrafią pisać o wszystkim, wielka trójka spokojnie mogłaby zmienić nazwę na "Wydarzyło się w Los Angeles".

Ostatnio mam fazę na zwrot ku polskim portalom, wszystko przez Mierzwiaka 🙂 Po prostu zatęskniło mi się za czasami gdy z wypiekami na twarzy czekałem na Film i Cinemę, a Empire na stojaka w Empiku było nieregularnym bonusem.

Cytat z Szaman data marzec 10, 2023, 15:34

Po prostu zatęskniło mi się za czasami gdy z wypiekami na twarzy czekałem na Film i Cinemę, a Empire na stojaka w Empiku było nieregularnym bonusem.

O tak. I ogółem to, jak miało wiedziało się wtedy o filmach; standardem były fotosy z filmu, czasem z planu, a luksusem zwiastun.

Cwanie to sobie Netflix wymyślił 😉 Zakończenie filmu Luther: Zmrok...

Spoiler

...ewidentnie sugeruje, że Luther zostanie agentem. Najprawdopodobniej agentem MI6. Można więc powiedzieć że Netflix wsłuchał się w głos ludu. Idris nie będzie nowym Bondem. Ale dlaczego nie miałby zagrać postaci bardzo podobnej? 😉

Dopiero przed Krzykiem zobaczyłem dzisiaj zwiastun filmu Egzorcysta papieża i było to coś absolutnie dziwacznego. Crowe grał na zupełnie innej nucie i wyglądało to tak jakby znaleźli w krzakach starego, zapijaczonego zdobywcę Oscara i poprosili go o udział w amatorskim horrorze kręconym dwa bloki dalej. Coś jak to świetne, prześmiewcze cameo Charltona Hestona w Świecie Wayne'a 2. Po tym leciał zwiastun nowego Martwego zła i wyglądał na arcydzieło horroru.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Niewiarygodne jest dla mnie że w 2023 roku dalej premierę mają horrory o egzorcyzmach. Serio? 🙂

Publiczność maratonów w Multikinie powie Ci co innego 🙂

Cytat z Mierzwiak data marzec 10, 2023, 23:44

Niewiarygodne jest dla mnie że w 2023 roku dalej premierę mają horrory o egzorcyzmach. Serio? 🙂

W tym roku dostaniesz sequel Egzorcysty 😉

Widzieliście, że John Wick 4 trwa 169 minut? Zaraza 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 93 of 106Next