aby założyć posty i tematy.

Indiana Jones

Page 1 of 10Next

Jak dla mnie to powiedział tak bardziej aby o sobie przypomnieć niż coś sugerować, ale zostawiam tutaj.

Gdybym miał obstawiać to prędzej ten film nie powstanie niż miałby rzeczywiście zostać nakręcony i ujrzeć światło dzienne przed 2030 rokiem 😛

Mangold to jednak obecnie za duże nazwisko w branży, sądzę, że sprawa nabrała priorytetu. Oczywiście Spielberg jest nazwiskiem jeszcze większym, ale wraz z podmianą reżysera projekt wyszedł w bardziej realne tereny z obszaru fanaberii twórcy który chyba nadal może wszystko.

Plotki łączą Pratta z rolą symbolicznego następcy Jonesa, wprowadzonego na ekran w piątej części.

Podobno fajny casting 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Na pewno ciekawy i nietuzinkowy. 🙂

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

‘Indiana Jones 5’: Mads Mikkelsen Joins Harrison Ford and Phoebe Waller-Bridge in Sequel

Mikkelsen poszerza kolekcje kultowych sag

Jestem coraz bardziej zainteresowany.

Jeśli zagra czarny charakter to ziewnę tak mocno że aż mi żuchwa wyskoczy ze stawu.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jeśli nie zagra to stawiam 9/10 bez zastanowienia.

Cytat z Mierzwiak data Kwiecień 15, 2021, 18:23

Jeśli zagra czarny charakter to ziewnę tak mocno że aż mi żuchwa wyskoczy ze stawu.

Jeszcze niech jego prawą ręką będzie Mark Strong 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data Kwiecień 16, 2021, 06:01

Jeszcze niech jego prawą ręką będzie Mark Strong 🙂

Dude. Ja wczoraj do Phila na messengerze:

Choc moglo byc gorzej, mogl to byc Mark Strong na przyklad

😀

Szaman

Kretschmann na pokładzie.

Nowi w obsadzie

Trochę plotek na temat fabuły. Mikkelsen oczywiście jako czarny charakter i nazistowski naukowiec. Wmieszany jest w to wszystko Księżyc, co oczywiście zaraz brzydko kojarzy mi się z okropnym Iron Sky.

Widzę że wniosków z Kryształowej Czaszki, zdaje się, nie wyciągnięto żadnych.

Szaman

Zdjęcia ruszają w przyszłym tygodniu pod Londynem

https://www.filmweb.pl/news/%22Indiana+Jones+5%22%3A+w+przysz%C5%82ym+tygodniu+ruszaj%C4%85+zdj%C4%99cia-142616

Naprawdę jestem ciekaw co z tego wyniknie.

Page 1 of 10Next