aby założyć posty i tematy.

Babylon

Page 1 of 4Next

Reżyseria: Damien Chazelle

Scenariusz: Damien Chazelle

Obsada: Brad Pitt, Margot Robbie, Li Jun Li, Jovan Adepo

Opis: Tym razem twórca "La La Land" i "Whiplasha" wybiera się w podróż do Hollywood lat minionych, które boryka się z końcem epoki kina niemego.

Premiera: 25 grudnia 2022

Wprawdzie było już o tym w newsach, ale zostawię jeszcze tutaj najnowsze doniesienie obsadowe.

Sorry, przegapiłem fakt istnienia tematu 🙂

Ale dodam, że fajny wybor. Adepo się nieźle rozwija, z projektu na projekt gra lepiej, nie jest to ktoś kto zagrał pierwszą cudowną role i przebojem wdarł się do 1 ligi a raczej aktor marke budujący dość powoli. Występy w serialach Lindelofa czy w "Fences" bardzo doceniam.

Cytat z Kuba data Marzec 3, 2021, 22:22

Sorry, przegapiłem fakt istnienia tematu 🙂

Żaden problem 🙂

Diego Calva Joins Damien Chazelle’s ‘Babylon’; Actor Signs With WME

Kolejny aktor w ekipie

Ej dlaczego zupełnie ustały castingi do tego filmu? Miał na nas czekać gwiazdorski przepych.

Trzy tygodnie temu do obsady dołączył Diego Calva.

IMO plany przy niektórych gwiazdorskich obsadach pokrzyżowała pandemia i ograniczenia w przemieszczaniu. Do Babylonu to jeszcze troche czasu przed zdjęciami i może sie wszystko wydarzyc, ale takie Killers np ma obsade świetną, ale znacznie mniej gwiazdorską niż pare ostatnich projektów Martina.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Katherine Waterston Joins Damien Chazelle’s 1920s Hollywood Pic ‘Babylon’

Chazelle zawitał na forum i stwierdził, że spełni prośby

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Kolejne nazwiska na pokładzie.

Samara i Margot w jednym filmie? Wszechświat imploduje.

Max Minghella? A fe.

Może jeszcze coś szykują na później, ale spodziewałem się mocniejszej obsady 😛 może ostatnie lata i takie rzeczy jak Diuna, Don't Look Up, film Russella, Irishman, Tarantino etc mnie rozpieściły.

Mnie najbardziej zaskoczył Eric Roberts. Facet jeździ po jakichś b-klasowcach za dwudaniowy obiad (jego filmografia liczy już 625 pozycji), ale raz na kilka lat potrafi zaskoczyć, bo ktoś tam wychował się na przewijaniu kasety z Uciekającym pociągiem, albo Najlepszymi z najlepszych.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/olivia-wilde-spike-jonze-phoebe-tonkin-tobey-maguire-join-damien-chazelles-babylon-exclusive-1234973220/amp/

Olivia Wilde, Maguire i Spike Jonze oficjalnie na pokładzie

Czyli potwierdzenie dawnych plotek o Tobiaszu w obsadzie i chyba pierwsza oficjalna informacja o jego powrocie do aktorstwa.

Page 1 of 4Next