aby założyć posty i tematy.

BO Ameryka i reszta świata

PreviousPage 12 of 90Next

Czytam sobie o przedsprzedaży biletów na Shang-Chi. W tej chwili wskazuje ona na:

• przedpremierowe: $8-9 mln
  • pierwszy dzień (z przedpremierowymi): $26-29 mln
  • trzy dni: $65-75 mln
  • cztery dni: $78-91 mln

Ciekawe, na ile się to sprawdzi. 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

No to ja wszystko pójdzie dobrze, to może otrzeć się o $90 mln do końca poniedziałku. 🙂

Wydaje mi się czy nagle weekendową prognozę dla Ameryki Północnej zastąpiono worldwide żeby lepiej wyglądało? 🙂

Dużo - dodatkowo Nowy York i okolice były pod wodą.

Cytat z Mierzwiak data Wrzesień 3, 2021, 16:46

Wydaje mi się czy nagle weekendową prognozę dla Ameryki Północnej zastąpiono worldwide żeby lepiej wyglądało? 🙂

yyyy.. chyba nie zrozumiałem. 😛

No, yyy, to $90 mln Shang-Chi to prognoza dla Ameryki czy świata?

Zależy jakie $90 mln masz na myśli - te, o których pisało przedwczoraj Deadline (prognoza światowego otwarcia), czy te, o których ja dzisiaj pisałem na podstawie wyniku z przedpremierowych (szacunek amerykańskiego otwarcia)? 😉

Przy czym te $90 mln w Ameryce, o których pisałem, byłoby mega-super-hiper wynikiem i best case scanario. 🙂

Dobra, coś mi się pomieszało chyba, nie było tematu 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Pierwsze doniesienia o piątku mówią o $25,5 mln wraz z przedpremierowymi. Osobiście sądzę, że ostatecznie będzie więcej.

‘Shang-Chi’ Smashing Labor Day Opening Weekend Records With $60M+ – Midday Box Office Update

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak

Marek Pilarski, Mierzwiak and Kuba have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiakKuba

Znakomita wiadomość!

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Ludzie z Paramount:

Marek Pilarski, Szaman and Kuba have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanKuba

🙂

Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 3, 2021, 21:38

Przy czym te $90 mln w Ameryce, o których pisałem, byłoby mega-super-hiper wynikiem i best case scanario. 🙂

Well... 😛

Shang-Chi idzie na $35 mln, czyli ok. 55% spadek. Nieźle, choć liczyłem na poniżej 50%.

PreviousPage 12 of 90Next