Doctor Strange
Cytat z Szaman data 13 września, 2020, 22:22Krąży po sieci, że John Mathieson odpowie za zdjęcia. Zacne CV (2 nominacje do Oscara za Gladiatora i Upiora w operze, na koncie również Logan i Królestwo niebieskie) ale przy Billu Pope'ie albo Peterze Demingu byłbym spokojniejszy, bo oni najlepiej rozumieją się z Raimim.
https://thedirect.com/article/doctor-strange-2-reportedly-taps-x-men-first-class-logan-cinematographer-john-mathieson
Krąży po sieci, że John Mathieson odpowie za zdjęcia. Zacne CV (2 nominacje do Oscara za Gladiatora i Upiora w operze, na koncie również Logan i Królestwo niebieskie) ale przy Billu Pope'ie albo Peterze Demingu byłbym spokojniejszy, bo oni najlepiej rozumieją się z Raimim.
Cytat z Szaman data 21 września, 2020, 15:02Normalnie olałbym taką kosmiczną plotkę, ale temu Richtmanowi jednak czasem trafiało się coś w przeszłości. Marvel chce aby alternatywnego Iron Mana zagrał Tom Cruise, przez długi czas łączony z rolą przed Robertem.
https://filmozercy.com/wpis/tom-cruise-jako-iron-man-z-alternatywnego-uniwersum-zaskakujaca-plotka
Normalnie olałbym taką kosmiczną plotkę, ale temu Richtmanowi jednak czasem trafiało się coś w przeszłości. Marvel chce aby alternatywnego Iron Mana zagrał Tom Cruise, przez długi czas łączony z rolą przed Robertem.
https://filmozercy.com/wpis/tom-cruise-jako-iron-man-z-alternatywnego-uniwersum-zaskakujaca-plotka
Cytat z Szaman data 27 września, 2020, 09:37Z tego co przeklikałem na szybko Grace potwierdza, że Feige chce dużych nazwisk w rolach alternatywnych superbohaterów. Potwierdza też, że jest pomysł sprowadzenia Maguire'a i Garfielda do ról Spider-Manów. Prace na planie Dziwago startują podobno w listopadzie, prace u Flasha podobno w marcu, ciekawe czy końcówka roku upłynie nam pod znakiem medialnej licytacji na nazwiska między dwoma konkurencyjnymi projektami.
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1309562583989596161
Z tego co przeklikałem na szybko Grace potwierdza, że Feige chce dużych nazwisk w rolach alternatywnych superbohaterów. Potwierdza też, że jest pomysł sprowadzenia Maguire'a i Garfielda do ról Spider-Manów. Prace na planie Dziwago startują podobno w listopadzie, prace u Flasha podobno w marcu, ciekawe czy końcówka roku upłynie nam pod znakiem medialnej licytacji na nazwiska między dwoma konkurencyjnymi projektami.
https://twitter.com/GraceRandolph/status/1309562583989596161
Cytat z ALIEN_K data 27 września, 2020, 09:51Ponoć nie dość, że chce dużych nazwisk, to chce nazwisk, które były bardzo blisko tych ról przed laty.
Ponoć nie dość, że chce dużych nazwisk, to chce nazwisk, które były bardzo blisko tych ról przed laty.
Cytat z Szaman data 27 września, 2020, 10:04Ma też pewne szczęście, że spora ich część jest nadal kojarzona przez widzów (może oprócz już dziś raczej zapomnianych Freddiego Prinze'a Jr który przegrał z Maguirem, czy Josha Hutchersona którego pokonał Garfield). Na castingowych wspominkach można pociągnąć promocję, a nawet jeśli widzowie nie pamiętają dawnych historii to po prostu zobaczą Cruise'a jako Iron Mana, Krasinskiego jako Kapitana Amerykę i Blunt jako Czarną Wdowę, co powinno być atrakcyjne nawet bez kontekstu.
Pytanie tylko gdzie niby w tym wszystkim ma być jeszcze kontynuacja wątku Ejiofora z jedynki?
Ma też pewne szczęście, że spora ich część jest nadal kojarzona przez widzów (może oprócz już dziś raczej zapomnianych Freddiego Prinze'a Jr który przegrał z Maguirem, czy Josha Hutchersona którego pokonał Garfield). Na castingowych wspominkach można pociągnąć promocję, a nawet jeśli widzowie nie pamiętają dawnych historii to po prostu zobaczą Cruise'a jako Iron Mana, Krasinskiego jako Kapitana Amerykę i Blunt jako Czarną Wdowę, co powinno być atrakcyjne nawet bez kontekstu.
Pytanie tylko gdzie niby w tym wszystkim ma być jeszcze kontynuacja wątku Ejiofora z jedynki?
Cytat z Marek Pilarski data 27 września, 2020, 10:57O fajnie, że w końcu to nie ja wrzucam coś od Grace. 😛
Myślę, że Grace mówiąc o aktorach, którzy byli blisko roli, ma na myśli Avengersów, niekoniecznie starych Spider-Manów. Ich występ (Maguire, Garfield) byłby już niemalże cudem. 😉
O fajnie, że w końcu to nie ja wrzucam coś od Grace. 😛
Myślę, że Grace mówiąc o aktorach, którzy byli blisko roli, ma na myśli Avengersów, niekoniecznie starych Spider-Manów. Ich występ (Maguire, Garfield) byłby już niemalże cudem. 😉
Cytat z Szaman data 27 września, 2020, 11:034:50, Grace mówi, że celem Feige'a jest sprowadzenie starych Spider-Manów i Hugh Jackmana jako Wolverine'a, ale na razie należy to traktować jako listę życzeń Kevina, a nie pewnik. Wydaje mi się, że Maguire miał dobre stosunki z Samem i mógłby dać się przekonać. Ogólnie słyszałem, że mój pupil dobrze radzi sobie z gwiazdami na planach filmowych, nawet z Hackmanem żył w zgodzie co nie jest takie oczywiste, więc to również może być plusem w negocjacjach.
4:50, Grace mówi, że celem Feige'a jest sprowadzenie starych Spider-Manów i Hugh Jackmana jako Wolverine'a, ale na razie należy to traktować jako listę życzeń Kevina, a nie pewnik. Wydaje mi się, że Maguire miał dobre stosunki z Samem i mógłby dać się przekonać. Ogólnie słyszałem, że mój pupil dobrze radzi sobie z gwiazdami na planach filmowych, nawet z Hackmanem żył w zgodzie co nie jest takie oczywiste, więc to również może być plusem w negocjacjach.
Cytat z Marek Pilarski data 27 września, 2020, 11:59Odnosiłem się do tego, że wspomniałeś aktorów, którzy prawie dostali rolę Spider-Manów. O nich raczej nie jest mowa, gdy Grace mówi o życzeniach Feige w kontekście aktorów, którzy prawie dostali role. Trochę niezgrabnie to napisałem. 😛
Odnosiłem się do tego, że wspomniałeś aktorów, którzy prawie dostali rolę Spider-Manów. O nich raczej nie jest mowa, gdy Grace mówi o życzeniach Feige w kontekście aktorów, którzy prawie dostali role. Trochę niezgrabnie to napisałem. 😛
Cytat z Szaman data 1 października, 2020, 19:11Benedict potwierdza, że prace na planie startują na przełomie października i listopada
https://twitter.com/comingsoonnet/status/1311710744010842112
Benedict potwierdza, że prace na planie startują na przełomie października i listopada
Benedict Cumberbatch Reveals Production Start Date for Doctor Strange in the Multiverse of Madnesshttps://t.co/O78JnJCvxh
— ComingSoon.net by Mandatory (@comingsoonnet) October 1, 2020
Cytat z Szaman data 16 października, 2020, 19:14Nowa twarz w obsadzie
https://twitter.com/comingsoonnet/status/1317137833677660161?s=19
Nowa twarz w obsadzie
Xochitl Gomez Joins Doctor Strange in the Multiverse of Madnesshttps://t.co/7luaLxjHBk
— ComingSoon.net by Mandatory (@comingsoonnet) October 16, 2020
Cytat z Szaman data 18 listopada, 2020, 15:59Elizabeth Olsen wchodzi na plan w grudniu
https://twitter.com/comingsoonnet/status/1329075597117517824
Elizabeth Olsen wchodzi na plan w grudniu
Doctor Strange 2: Elizabeth Olsen Says She’ll Be Filming in December https://t.co/TaeCGRFpTB
— ComingSoon.net by Mandatory (@comingsoonnet) November 18, 2020
Cytat z Szaman data 30 listopada, 2020, 18:20Jestem trochę zawiedziony, 30 listopada i nie widać na horyzoncie karuzeli zaskakujących ogłoszeń obsadowych. Gdzie Tom Cruise jako Iron Man? Gdzie powrót Hugh Jackmana? 🙂
Jestem trochę zawiedziony, 30 listopada i nie widać na horyzoncie karuzeli zaskakujących ogłoszeń obsadowych. Gdzie Tom Cruise jako Iron Man? Gdzie powrót Hugh Jackmana? 🙂
Cytat z Szaman data 30 listopada, 2020, 18:32A Marvel ma tam w końcu jakiś panel? Bo słyszałem tylko o Warnerze, Grace chyba wczoraj dementowała udział Sony.
A Marvel ma tam w końcu jakiś panel? Bo słyszałem tylko o Warnerze, Grace chyba wczoraj dementowała udział Sony.
Cytat z Kuba data 30 listopada, 2020, 18:38Na razie jest bałagan. Panel na pewno ma Warner - z WW i SS plus coś jeszcze, pewnie jakieś ogólne informacje. Panele mają też m.in Russo czy Amazon (LOTR...). Co do Marvela to na razie jest cisza a Sony nie wiem czy jest oficjalnie potwierdzone, ale pomimo słów Grace dość dużo się o nich mówiło. A skoro Sony podawało, że w tym roku dostaniemy materiały z SM3..no lepszej daty nie ma.
No i z DS coś ujawnić muszą skoro ruszają zdjęcia. SM3 z tego co widze jest kręcony w bardzo zamkniętej przestrzeni więc sporo rzeczy łatwo ukryć, ale z DS w Londynie może tak łatwo nie być.
Ale jeśli Grace ma racje to przynajmniej dość mocno przeskoczy Richtmana bieda-rankingu wiarygodności 😛
Na razie jest bałagan. Panel na pewno ma Warner - z WW i SS plus coś jeszcze, pewnie jakieś ogólne informacje. Panele mają też m.in Russo czy Amazon (LOTR...). Co do Marvela to na razie jest cisza a Sony nie wiem czy jest oficjalnie potwierdzone, ale pomimo słów Grace dość dużo się o nich mówiło. A skoro Sony podawało, że w tym roku dostaniemy materiały z SM3..no lepszej daty nie ma.
No i z DS coś ujawnić muszą skoro ruszają zdjęcia. SM3 z tego co widze jest kręcony w bardzo zamkniętej przestrzeni więc sporo rzeczy łatwo ukryć, ale z DS w Londynie może tak łatwo nie być.
Ale jeśli Grace ma racje to przynajmniej dość mocno przeskoczy Richtmana bieda-rankingu wiarygodności 😛
Cytat z Szaman data 30 listopada, 2020, 18:44Dzięki za info 🙂 Przy Pająku stawiam jednak, że wrzucą coś po prostu w "sezonie zwiastunów", bo taki chyba nadal się odbędzie, a sporo premier ma nadal wyznaczone daty na sezon letni 2021 (np. Venom 2 i Shang-Chi z których jeszcze nic nie widzieliśmy). Ciekawe czy trzymają ogłoszenie Maguire'a, bo zamierzają to zrobić przy krótkiej scence w teaserze już w tym miesiącu, ale już nie chcę offtopować.
Dzięki za info 🙂 Przy Pająku stawiam jednak, że wrzucą coś po prostu w "sezonie zwiastunów", bo taki chyba nadal się odbędzie, a sporo premier ma nadal wyznaczone daty na sezon letni 2021 (np. Venom 2 i Shang-Chi z których jeszcze nic nie widzieliśmy). Ciekawe czy trzymają ogłoszenie Maguire'a, bo zamierzają to zrobić przy krótkiej scence w teaserze już w tym miesiącu, ale już nie chcę offtopować.
Cytat z Szaman data 9 grudnia, 2020, 09:49W ostatnim video Grace twierdzi, że jej źródła potwierdzają, że doszło już do rozmów z Tomem Cruisem i Emily Blunt w sprawie Iron Mana i Czarnej Wdowy, ale nie zna ich rezultatu.
Twierdzi też, że Lady Gaga odrzuciła rolę w filmie.
W ostatnim video Grace twierdzi, że jej źródła potwierdzają, że doszło już do rozmów z Tomem Cruisem i Emily Blunt w sprawie Iron Mana i Czarnej Wdowy, ale nie zna ich rezultatu.
Twierdzi też, że Lady Gaga odrzuciła rolę w filmie.
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2020, 09:55Pewnie "rezultat" będzie według Grace taki jak ostateczna wiadomość 😛 szczerze mówiąc to tak jak przy DC jest wierze tak w przypadku Marvela nie mam za grosz zaufania - nawet jak solidarnie z armią innych trafili Spider-manów.
Ale z Gagą jeśli to prawda to znaczy, że Feige mocno o nią walczy bo była też rozważana do roli w GOTG jako love interesant Rocketa
Pewnie "rezultat" będzie według Grace taki jak ostateczna wiadomość 😛 szczerze mówiąc to tak jak przy DC jest wierze tak w przypadku Marvela nie mam za grosz zaufania - nawet jak solidarnie z armią innych trafili Spider-manów.
Ale z Gagą jeśli to prawda to znaczy, że Feige mocno o nią walczy bo była też rozważana do roli w GOTG jako love interesant Rocketa