aby założyć posty i tematy.

Doctor Strange

PreviousPage 20 of 20

Ja też nie 🙂

Spoko making of, chociaż rozbawiło mnie jak uniknęli tematu odejścia Derricksona. Nie żebym wymagał nagrania z ukrytej w paprotce kamery tego jak pokłócił się z Feige, ale dziwnie wypada mówienie że szukali NOWEGO reżysera do filmu albo jak wywalili scenariusz do kosza chociaż już budowały się scenografie pomijając kontekst jakim jest zmiana reżysera na stosunkowo późnym etapie.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Fajny dokument, ale oczywiście skonstruowany tak aby dział PR pękał z dumy. Trudność wynika z rozmachu, ale jest zawsze w zasięgu najlepszych specjalistów. Nie przydarzyły się żadne wpadki, dokrętki i problemy. Wyrzucenie pierwszych założeń jest szansą, koronawirus jest szansą, napięty grafik jest szansą, wszystko wyzwala tylko pokłady kreatywności na czele których stoi on- najwspanialszy, najbardziej podziwiany, najpiękniejszy reżyser 🙂 No ale tak się kręci takie dokumenty, opisują szczytowe, tegoroczne osiągnięcie Fabryki Snów.

Derrickson mnie nie zdziwił, bo on jest porażką, a o tym gadać to niedobra rzecz jak mawiał telewizyjny rabin. Bardziej zdziwiło mnie zupełne pominięcie Krasinskiego, mimo, że Iluminaci mają własny segment.

Pozytywnie zaskoczył mnie segment o Martwym źle i resorkowy monster car z Delty którego chyba nie miałem prawa zauważyć na seansie 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Przyznam, że w kinie tak dobrze się nie przyjrzałem 🙂

Spoiler

PreviousPage 20 of 20