aby założyć posty i tematy.

Evil Dead

PreviousPage 2 of 8Next

@szaman co Ty na to? 🙂

https://www.blu-ray.com/news/?id=29379

Składak w którym nie ma Armii, którą pewnie jak zwykle zablokował MGM lub Universal. Tak szczerze mówiąc to graficznie mnie nie powala, a też specjalnie nie kusi, bo delikatnie mówiąc nie jestem fanem serialu.

Z dodatków wydaje mi się, że sporo już widziałem, np. te skarby z montażowni, które były już chyba dodane do wydania z okazji 30-lecia.

No tak, studia zazwyczaj się dogadują w kwestii takich wspólnych zestawów więc zawsze zastanawiam się co stoi za ewentualną odmową.

Nie jestem w stanie tego ogarnąć. Przykładowo do serialu nie udało się uzykać praw do Armii (czasem o niej tylko wspomną półgębkiem, tak aby tylko nie narazić się na proces), ale do przyszłorocznej gry już tak. W dodatku prawa do różnych elementów trylogii są rozdzielone między różne podmioty i wytwórnie.

Słychać coś może u tych wszystkich magicznych scooperów o zwiastunie Evil Dead Rise w ten piątek? Jest 40-lecie serii, ciężko mi wyobrazić sobie lepszą okazję. Zdjęcia zakończyli chyba miesiąc temu, chociaż co dziwne nie pochwalił się tym Lee Cronin, wcześniej sumiennie dokumentujący postępy w rozlewaniu ketchupu.

40 lat minęło jak jeden dzień 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Pamiętam jak dziś 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Uwielbiam to zdjęcie. Na galowo i z damami, aby zobaczyć taką brudną tandetę 🙂

robgordon

Uwielbiam też to zdjęcie, ale nigdy nie znalazłem go w dobrej jakości. Tym razem chyba z promocji dwójki, wykorzystane na potrzeby okładki dokumentu o projektancie filmowego Necronomiconu. Dobra, już kończę 🙂

Wreszcie coś nowego, bo już myślałem, że ich tam wszystkich pozwalniali 🙂

Nigdy nie widziałem tego zdjęcia, fajnie odkopywać takie rzeczy 🙂

Da się coś z tego wyczytać jak z kodu Matrixa? 😀

Oby scooperze, oby 🙂

Dzisiaj mija 35 lat od premiery Martwego zła 2 ♥️

Bez zaskoczeń. Teraz mogliby pokazać zwiastun.

Ile lat on już to obiecuje? Rany, opublikuj to w końcu, na pewno będzie lepsze od zakończeń wersji kinowej i rozszerzonej.

Plastikowe w porównaniu z wersją z 81 roku, ale powinno wejść do filmu

Już bliżej niż dalej do premiery 🙂

I jeszcze kolejne zdjęcia z sesji nagraniowej.

Wreszcie skończył

robgordon
PreviousPage 2 of 8Next