aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park

PreviousPage 52 of 75Next
Cytat z Mierzwiak data lipiec 13, 2025, 22:18

Adwokaci Blake Lively wysłali za pośrednictwem google, jak na razie, 16 jutuberom (w tym Andy'emu Signore'owi) wezwania do udostępnienia min. wszelkich danych ich kont, włącznie z prywatnymi informacjami takimi jak dane osobowe, numery telefonu, zapasowe adresy email, używany adres IP, numer karty kredytowej lub konta bankowego.

Aktualizacja: plus 20 osób z twittera (w tym skromne profile, np. dziewczyna zajmująca się astrologią) oraz 7 osób z tiktoka.

Jestem pod autentycznym wrażeniem jak można konsekwentnie, przez tyle miesięcy, kopać sobie grób do zakończenia i tak sztucznie spreparowanej, bezpodstawnej kariery, przy jednoczesnym utrzymywaniu, że nie, nie, nie, nie, to wszystko robią ludzie opłacani przez Baldoniego.

Mąż powie kilka żartów w czerwonym kostiumie i rozejdzie się po kościach 🙂 Dawno nie było takiego dysonansu w kreowaniu wizerunku, może sprzedadzą to jako silną, nieustępliwą walkę z internetowym hejtem. Wystarczy okładka bez makijażu w THR.

Zobaczymy. Wizerunek Reynoldsa dostał po tyłku jeszcze mocniej, choć może daję się za bardzo ponieść temu co dzieje się w jutubowej bańce i sekcjach komentarzy a przeciętny człowiek nawet o tym nie wie i na nowym Deadpoolu znowu będą tłumy.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Margot Robbie jako Barbie

Dodane pliki:
  • FB_IMG_1753257479100.jpg

Nie rozumiem 🙂 To z Twojego "specjalnego" folderu? 🙂

Nie, po prostu takie tam skojarzenia filmowe. 🤓

Potrzebowałem chwili, żeby domyślić się, o jaki "'specjalny' folder" chodzi. 😅

Szaman
Cytat z Marek Pilarski data lipiec 23, 2025, 10:55

Nie, po prostu takie tam skojarzenia filmowe. 🤓

Szaman

Kevin James jest wstawiany gdy masz coś na sumieniu, ale chcesz to ukryć. Spójrz na jego minę, jakby zjadł cały miodek ze słoika 🙂

Chyba 😀

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Ale, że z Borata też zrobią pakera, to się nie spodziewałem 🙂

https://deadline.com/2025/07/sacha-baron-cohen-mephisto-pumped-transformation-photos-1236465892/

W temacie:

Benedict Cumberbatch Skewers “Grossly Wasteful” Film Biz, Revealing His Marvel Diet “Could Feed A Family”

https://deadline.com/2025/07/benedict-cumberbatch-wasteful-films-marvel-doctor-strange-1236464758/

Nie pamiętam sceny w której Benedict się rozbierał, więc to rzeczywiście strata jedzenia, jego czasu, czasu wielu osób. No chyba, że miał sprawiać potężniejsze wrażenie, ale przecież od tego ma kostium, płaszcz. Apogeum było dla mnie Eternals, w którym kazali Kunailowi pakować do roli członka drużyny w której można było spotkać postaci o bardzo różnej budowie ciała, także grubasa i małego chudzielca.

W jego przypadku to akurat pasowało, hinduscy gwiazdorzy wyglądają lepiej niż ci z Hollywood. Ale po co pocić się na siłowni miał chirurg / czarodziej?

The bitch is back

https://twitter.com/WKND_TV/status/1948102861310558665

Myślałem, że jednak M3gan 🙂

Odnowiona Głębia Camerona w wersji kinowej trafiła na Disney+.

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon
Cytat z Mierzwiak data lipiec 24, 2025, 13:34

Odnowiona Głębia Camerona w wersji kinowej trafiła na Disney+.

Szukam, szukam i nic. Tylko jakaś krótkometrażowa animacja o tym tytule. I nagle bum! Otchłań! 😉

Nie mam D+ więc nie wiem, wiem tylko że dodali ale tak czy siak film funkcjonuje u nas pod tymi dwoma tytułami. Jako Głębia był wydany u nas na DVD, nie wiem czy Otchłań to nie tytuł telewizyjny. (kinowy?) Pewnie @juby wie 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Zupełnie ominął mnie fakt, że Terrence Howard oprócz aktorstwa zajmuje się też, yyy, innymi rzeczami:

PreviousPage 52 of 75Next