aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park

PreviousPage 85 of 86Next

W ten weekend Amerykanie wydadzą około 10 mln$ na zbiór dawnych skeczy, przeplatanych kilkoma nowymi. Ach ta nostalgia.

Nie rozumiem celu tego cyklu na THR ale to mnie rozłożyło na łopatki:

WINNER: Milly Alcock

Aha.

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/supergirl-box-office-house-of-the-dragon-review-1236630713/

Nie rozumiem ich argumentacji. O Helen Slater nikt nie pamięta, na Melissę Benoist raczej nie posypały się propozycje. Rola raczej przeklęta, a piszą jakby wygrała garnek złota 🙂

Mel Brooks kończy dzisiaj 100 lat.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Co się śpiewa w takiej sytuacji? 200 lat? 🙂

Zależy który jesteś w testamencie 🙂

Mierzwiak

Chyba wiem jaki jest ulubiony, tegoroczny film Kida Cudiego. A cała czwórka ma lato którego nie zapomni do końca życia 🙂

Mierzwiak

Z kolei John Cusack kończy dzisiaj 60 lat. Zapomniany i zakurzony, może następne kilka lat przyniesie reaktywację?

Filmweb ze wzrostem przychodów.

https://www.wirtualnemedia.pl/filmweb-ile-zarabia-wlasciciel-artur-gortych-dywidenda-w-2026-roku,7301804122323168a

Czy ta strona jest dla 13-latków?

Mierzwiak

Widzę że nic nie tracę nie zaglądając tam już od miesięcy.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Wyjaśni mi ktoś logikę stojącą za jechaniem po krytyku za jego recenzję filmu z kobiecą bohaterką polegającą na wylewaniu pomyj na inne filmy z kobiecymi bohaterkami? Ci ludzie już się chyba sami pogubili w tej swojej krucjacie.

Patrząc na "oblężenie" sal na seanse Odysei w Helios powiedziałbym że zapowiada się żenująco mała ilość widzów na otwarcie...

Nie wiem, czy to dużo, czy mało..

Trafiam na tę stronę od jakiegoś czasu i sprawia wrażenie bota, albo kogoś niezbyt dobrze posługującego się językiem polskim. Z danymi nie wiem jak jest.

Na chwilę obecną na głównej Hollywood Reportera jest osiem różnych "newsów" o Taylor Swift, musieli wcisnąć ten cyrk nawet w artykuł o nowym albumie Madonny:

PS. Co to jest?

Nie da się już tego THR czytać, tutaj trzeba zrzucić ostatnią garść ziemi na trumnę, odwrócić się i wyjść z cmentarza.

Mierzwiak

Ukrywam w spoilerze. @szaman nie otwieraj, zawału dostaniesz 🙂

Spoiler

Hehe na szczęście najbardziej znanym aktorem był Andy Richter 🙂 A odpowiedź bardzo trafna, ludzi kręciła atmosfera partyzantki w jakiej powstawał film, wyobrażam sobie sytuację, że na przykład narzekania pani scenograf na zbyt niską pensję przyjęto zupełnie inaczej, a tymczasem odbiła się ona od ściany i jeszcze zebrała parę słusznych batów.

Mierzwiak
PreviousPage 85 of 86Next