aby założyć posty i tematy.

Mission: Impossible

Page 1 of 10Next

Temat poświęcony wyczynom kaskaderskim Tomka 😉 A na poważnie, oczywiście serii filmów o przygodach Ethana Hunta.

Najlepszej serii filmów akcji w historii, dodajmy 🙂

Całkiem sprytne jest takie połączenie, skojarzenie wciąż będącego świeżo w pamięci Mavericka z przyszłym M:I. Ciekawe czy ta druga seria zanotuje jakiś znaczący wzrost w BO w porównaniu z poprzednikiem.

Uwielbiam tego człowieka.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Matt Damon bardzo ładnie przedstawił, jak Tomowi udaje się zrealizować te wszystkie wariackie sceny w Mission: Impossible

Cudowny casting

Mocny rok dla niej.. Ted Lasso 3, prowadzenie Eurowizji, i teraz jeszcze to, choć pewnie mału występ. 😛

Nowe zdjęcia

Zapowiada się na kolejną wybitną odsłonę serii.

Ciary.

Choć po Tomku trochę upływający czas już widać.

Co świetnie pasuje do wymowy zwiastuna.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Tak, ten kolejny film w którym Cruise dużo biega znowu przywróci wiarę w wysokobudżetowe kino. Szkoda, że tak nie wyglądają wszystkie superprodukcje, kiedyś dla takich efektów specjalnych czekało się na filmowe lato. Bardzo dobry zwiastun.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Plakat za to arcynudny

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Świetny trailer, to naprawdę niesamowite że każda kolejna część wygląda na jeszcze bardziej ekscytującą, choć już poprzednia wspinała się na totalne wyżyny kina akcji.

Przeszkadza mi tylko zbyt widoczny komputer w dwóch czy trzech momentach, ale może poprawią do premiery.

Szaman and Kuba have reacted to this post.
SzamanKuba

Jak to zrobił.

https://9gag.com/gag/axoRVwL

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ale jednego nie kumam, rampa jest płaska, a wzgórze nie. Jak oni to wiarygodnie zmontowali? Jeśli to głupie pytanie to wybaczcie, już dzisiaj jestem padnięty 🙂

To ta najnowsza zabawka, CGY czy jakoś tak, mówią że ma zrewolucjonizować kino 🙂

O ja naiwny... 🙂

Page 1 of 10Next