aby założyć posty i tematy.

Morbius

Page 1 of 4Next

Nowy zwiastun po baaaaaardzo długiej ciszy w temacie

Premiera przeniesiona z 19 marca na 8 października

Premiera przeniesiona na 21 stycznia 2022.

Coś tam jeszcze dokręcą.

Kolejna zmiana daty premiery, ale tym razem tylko o tydzień

W sumie mieliśmy już Keatona na zwiastunie, no ale jest kolejne potwierdzenie. Właściwa wypowiedź na samym końcu, wcześniej Gibson zagina czasoprzestrzeń swoim sposobem mówienia.

https://twitter.com/PhaseZeroCB/status/1404864198459506691

Nie mogę być jedynym który po przeczytaniu tego tweeta pomyślał "Co? To on w tym gra?" 🙂

Nie byłeś, ale nie chciało mi się marnować czasu, żeby to napisać. 😛

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jak zawsze 🙂

Ciekawe czy zorientowali się, że po Lokim to zaprzeczanie ma jeszcze mniej sensu 😛

I jak w końcu traktować tego Keatona?

Moim zdaniem Keaton nawet niekoniecznie będzie Vulture a jeśli będzie to Vulture z alternatywnej linii czasu/multiversum (nie widziałem jeszcze 2 odcinka Lokiego, ale mam wrażenie, że w MCU alternatywne linie czasow=alternatywne Ziemie) i po prostu będzie elementem teasującym istnienie multiversum. Pamiętajmy, że pierwotnie Morbius miał wyjśc przed NWH czy Lokim. W końcu mamy tam nawet obraz Spidera Maguire'a. Warto też pamiętać, ze Simmons chyba potwierdził udział w filmie.

Moja teoria? Morbius dzieje się w swiecie Spidera Raimiego a Venom w świecie Garfielda. Wszyscy zostaną połączeni w wariacji na temat Spider Wars (wydarzenie gdzie Spider manowie z różnych uniwersów byli szkoleni do walki ze Spider Carnagem).

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Miałem wczoraj zwarcie w mózgu bo puścili trailer tego przed drugim Venomem i nawet jak pokazali Leto nie wiedziałem na co patrzę, tak bardzo zapomniałem o istnieniu tego filmu.

Na wielkim ekranie wygląda to tragicznie z tymi telewizyjnymi zdjęciami.

Niedługo miną dwa lata od premiery tego trailera 🙂 Nie mogłem się zdecydować czy to nowa rzecz, czy stara, bo zaczynał się jakoś inaczej. W każdym razie mogli mu już skombinować nowy zwiastun pod Venoma, kto zwróci uwagę na Morbiusa przed No Way Home.

Richtman twierdzi, że nowy zwiastun pojawi się we wtorek. Na pewno zostanie wspaniale przyjęty, gdy internet wpadł w obłąkańczy szał na temat wypuszczenia drugiego zwiastuna Spider-Mana (spójrzcie na debilną akcję minusowania materiałów z Resident Evil w ramach protestu).

Zbitka ujęć przeplatana z Leto zachwalającym swój czek. No nie wygląda to za dobrze, jak pośrednia ekranizacja komiksu z 2005 roku.

Oczywiście jutrzejszy zwiastun krąży już po sieci, albo jego część, bo trwa tylko minutę. Znalazłem jak na razie tylko w wersji z durną przeszkadzajką.

Akurat najokropniejsze ujęcie jest na podglądzie 🙂 No na pewno więcej życia niż ostatnio, widać, że starali się tchnąć trochę oddechu w wampirze truchło. No i Doorsi robią lepszą robotę niż symfoniczny podkład poprzednika. Trochę ten końcowy żart gryzie się z atmosferą reszty, udręczony "klątwą" Michael Morbius będzie jednak takim żartobliwym superbohaterem? A zresztą scena i tak pewnie pochodzi z dokrętek mających rozjaśnić tonację.

Dziwne, że wygląda na całość, a trwa jedynie minutę. Ale mają pomysły w tym Sony.

Page 1 of 4Next