Morbius
Cytat z Szaman data 4 czerwca, 2022, 17:15W ogóle nie obracam się w świecie memów, więc chciałem dopytać. Nic do mnie nie dotarło, a takie zjawiska jak np. Bully Maguire kojarzę bez problemu.
W ogóle nie obracam się w świecie memów, więc chciałem dopytać. Nic do mnie nie dotarło, a takie zjawiska jak np. Bully Maguire kojarzę bez problemu.
Cytat z Marek Pilarski data 4 czerwca, 2022, 17:16W ogóle widzę, że się naśmiewają z box office'u tego filmu, że niby zarobił kilkaset miliardów dolarów na całym świecie, czy coś. Całkowicie ominęła mnie internetowa burza wokół tego filmu..
W ogóle widzę, że się naśmiewają z box office'u tego filmu, że niby zarobił kilkaset miliardów dolarów na całym świecie, czy coś. Całkowicie ominęła mnie internetowa burza wokół tego filmu..
Cytat z Mierzwiak data 4 czerwca, 2022, 17:18Bo są memy i memy 🙂 Poza tym dzisiaj takie rzeczy są też częścią marketingu, nie należy wierzyć że wszystko co widzi się w sieci to sprawka tylko i wyłącznie zwykłych ludzi.
Bo są memy i memy 🙂 Poza tym dzisiaj takie rzeczy są też częścią marketingu, nie należy wierzyć że wszystko co widzi się w sieci to sprawka tylko i wyłącznie zwykłych ludzi.
Cytat z Kuba data 4 czerwca, 2022, 17:34Cytat z Mierzwiak data czerwiec 4, 2022, 16:51Cytat z Kuba data czerwiec 4, 2022, 16:19Nie no, memów jest mnóstwo
Chyba w dark webie
Myślę, że zapewne siłą rzeczy siedzę w nieco innych wiekowo sferach internetu 😛
Ale oczywiście też nie ma co się oszukiwać, że nie jest to zjawisko na które warto tracić czas. Tak długo jak nie zamowi Twittera. Ja codziennie scroluje przez kilkadziesiąt wariacji "It's morbin time", "Time to Morb".
Cytat z Mierzwiak data czerwiec 4, 2022, 16:51Cytat z Kuba data czerwiec 4, 2022, 16:19Nie no, memów jest mnóstwo
Chyba w dark webie
Myślę, że zapewne siłą rzeczy siedzę w nieco innych wiekowo sferach internetu 😛
Ale oczywiście też nie ma co się oszukiwać, że nie jest to zjawisko na które warto tracić czas. Tak długo jak nie zamowi Twittera. Ja codziennie scroluje przez kilkadziesiąt wariacji "It's morbin time", "Time to Morb".
Cytat z Szaman data 13 czerwca, 2022, 18:53Znowu mam wrażenie, że ktoś chce zrobić z tego filmu przyszłego klasyka pokazów o północy i w ten sposób zasypać kiedyś dziurę budżetową, ale to się nie da, naprawdę.
Znowu mam wrażenie, że ktoś chce zrobić z tego filmu przyszłego klasyka pokazów o północy i w ten sposób zasypać kiedyś dziurę budżetową, ale to się nie da, naprawdę.