aby założyć posty i tematy.

Newsy serialowe

PreviousPage 10 of 17Next

Grace dość odważnie podważa powstanie kolejnego sezonu The Last of Us.

Właśnie widziałem, że coś stworzyła. Ona nie przestała oglądać drugiego sezonu po drugim odcinku?

Jeśli się nie mylę to wspominała że chyba oglądała fragmenty reszty plus cały finał czy coś w tym stylu.

Nicole Kidman jako Skarpeta. Ciekawe jak poradzą sobie u nas z tytułem serialu.

Nicole Kidman w adaptacji kultowych kryminałów. Mamy zapowiedź pełnego gwiazd serialu "Scarpetta"

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Co za absolutnie kretyński zwiastun przypominający autoparodię serialu. Masakra. Mieli chamy złoty róg, czyli całkiem zgrabne zakończenie.

Nie wiem nawet jak to skomentować, i to mówi facet w którego serialu jest scena w której Karłowata Ellie powala trzy razy większego od siebie gościa.

https://twitter.com/CultureCrave/status/1928191487164174435

W ostatnim odcinku Doktora Who Ncuti Gatwa zregenerował i odchodzi z serialu po dwóch sezonach. Przyszłość serialu jest nieznana. Czeka nas jeszcze 5 epizodów mini-serii The War Between the Land and the Sea

Aha, Ncuti zregenerował w... Billie Piper, czyli Rose, pierwszą towarzyszkę Doktora ze wznowienia serialu w 2005 roku. O co tu chodzi?!

Nie, no poszaleli z teaserem jak na ten legendarny budżet 🙂 Sorry, za zawracanie głowy.

Jak widziałem "teaser" zamiast "zwiastun" albo "zapowiedź", to wiedziałem, że tak się skończy. Choć w sumie dokładnie nie wiem, jak się skończyło, bo jeszcze nie odpaliłem. 😉

Cytat z Szaman data czerwiec 16, 2025, 19:31

Nie, no poszaleli z teaserem jak na ten legendarny budżet 🙂 Sorry, za zawracanie głowy.

Pierwsze zwiastuny Netflixa często takie są. Czasem pierwszym jest Date Announcement.  Paradoksalnie to chyba właśnie ich teasery są prawdziwymi teaserami w starym stylu.

Cytat z Marek Pilarski data czerwiec 16, 2025, 19:44

Jak widziałem "teaser" zamiast "zwiastun" albo "zapowiedź", to wiedziałem, że tak się skończy. Choć w sumie dokładnie nie wiem, jak się skończyło, bo jeszcze nie odpaliłem. 😉

No, właśnie takiego czegoś się spodziewałem.

Ostatnio rzadziej tu się udzielam z różnych powodów, ale widziałem, że nikt nie wrzucił newsa/ploty o możliwych trzech filmach kończących Mindhuntera, który mnie bardzo ucieszył. 😛

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Zapowiedź Sukcesji, tzn. Schedy od HBO:

Cytat z Mierzwiak data lipiec 1, 2025, 16:21

https://youtu.be/HXJ7CdvQiA4?si=zC_9etIYei01i2Ub

Trudno powiedzieć. Oryginał oglądało się dobrze, może dam szansę.

PreviousPage 10 of 17Next