aby założyć posty i tematy.

Newsy serialowe

PreviousPage 7 of 17Next

Nowe plakaty z Last of Us

Abby chudzinka to jest takie wypaczenie postaci z gry, że jest mi aż przykro, no ale cóż, może wynagrodzi aktorstwem.

W latach 90-tych nazywało się Potępieniec i leciało na TVN-ie 🙂

https://twitter.com/BDisgusting/status/1892626367792943380?t=kVxd6PmRbvKJzQUkf8bOJg&s=19

Poznaliśmy datę powrotu Doktora Who. 2. sezon będzie miał premierę 12 kwietnia, prawdopodobnie zadebiutują od razu 2 odcinki. Potwierdziło się też, że umowa z Disneyem opiewała na 26 epizodów, a jej ewentualne przedłużenie jest uzależnione od odbioru (oglądalności zapewne) 2. sezonu. Oznacza to zapewne, że nie otrzymamy kolejnego odcinka świątecznego (pula epizodów jest już wyczerpana: 3 odc. z Tennantem, 8+8 odcinków regularnych, 2 odc. świąteczne, 5 odc. spin-offa) oraz dłużej poczekamy na ewentualne kolejne sezony (z Disneyem lub bez) bo żadne prace jeszcze się nie rozpoczęły.

[Plotka] Ncuti Gatwa zapewne nie będzie czekał i zakończy swoją przygodę jako Doktor. Jego następcą może zostać... Tennant.

Do oglądania mogą zachęcać występy gościnne:

głosowe Alana Cumminga w roli

oraz znanego z Kulawych koni (Roddy Ho) Christophera Chunga.

Zwiastun

i plakat

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Kevin Bacon jako łowca demonów. Niestety przeciętny zwiastun.

NPH w nowym Dexterze. Tam się robi całkiem ciekawa obsada.

Oborze.

Jednak jest z osobami decyzyjnymi lepiej niż myślałem 🙂

Poker Face, drugi sezon.

Nawet nie wiedziałem, że powstaje drugi sezon bardzo dobrego serialu o ILM

Tym razem oficjalna przypominajka z TLoU:

Plakat udaje, że Bella urosła i spoważniała. Po co, skoro w serialu dalej jest kurduplem i wygląda jak dziecko?

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1902752252294496289

W innym wątku narzekałem na agenta Christopha Waltza. Jednak szybko się zrehabilitował 🙂

O! I to jest faktycznie dobra wiadomość 🙂

A tutaj plakat serialu z Baconem

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Jest bar, jest samochód, jest kompozycja, coś mi to przypomina 🙂 Byłby lepszy gdyby wywalić matkę Bacona.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
PreviousPage 7 of 17Next