aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 115 of 533Next
Cytat z Szaman data Lipiec 30, 2021, 20:37

https://twitter.com/THR/status/1421189751038750727

Takiego połączenia nie spodziewałem się. 🙂

Update:

"It is unclear the exact size of his role, but sources tell THR it is small and could be cameo-like in nature. "

Łeee 🙁

Jeśli tak się zastanowić, to przecież on mega pasuje do tego grzecznego, ciepłego, plastusiowego świata pod którego kocyk chowa się od jakiegoś czasu Anderson.

Niby tak, ale mimo to jakoś nigdy nie pomyślałem o tym, że Hanks wystąpi u Andersona. 😉

Here we go again...

Ponoć Mel rozważa wyreżyserowanie Zabójczej broni 5. Wydaje się to całkiem niezłym pomysłem.

Rob, ale zobacz na źródło plotki. Corey Feldman utrzymuje, że Mel powiedział mu tak w prywatnej rozmowie 🙂 Nie widzę tutaj sensu oprócz nostalgii która także mnie popchnie do seansu. Czwórka domknęła historię, a i mam wrażenie, że minęła już epoka takiej mieszanki komedii, sensacji i R-ki.

Odświeżenie jednej z paru kultowych serii która młodszą widownie zdecydowanie nie interesuje przez gościa który będzie cancelowany każdego dnia pracy i do którego pół Hollwyoodu się nie przyzna?

Brzmi świetnie.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak
Cytat z Szaman data Sierpień 1, 2021, 13:17

mam wrażenie, że minęła już epoka takiej mieszanki komedii, sensacji i R-ki.

We're too old for this shit.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

W temacie odświeżania marek policyjnych, sensacyjnych - ciekaw jestem jak bardzo szeroka publiczność zignoruje filmową kontynuacje "Nasha Bridgesa". Oczywiście wiadomo, że nie jest to status Pułapki czy nawet Miami Vice, ale też jednak pewien symbol konkretnego typu produkcji i epoki która niezbyt już obecnego odbiorcę interesuje.

Ploteczkowo:

https://pagesix.com/2021/08/01/amber-heard-to-reveal-if-she-gave-depp-divorce-settlement-to-charity/

Depp odniósł małe zwycięstwo i Amber Heard musi ujawnić czy zgodnie ze złożoną obietnicą $7 milionów które dostała w ramach ugody rozwodowej przekazała w całości organizacji ACLU i szpitalowi dziecięcemu w LA.

Strach się bać. Rzuciłem ostatnio okiem na kilka scen dostępnego na Netfliksie Jay and Silent Bob Reboot i stwierdzam że Smith powinien mieć prawny zakaz pisania i kręcenia filmów.

https://twitter.com/ThatKevinSmith/status/1421815350178598922?s=20

Szaman has reacted to this post.
Szaman

W pełni popieram. Szkoda, że nikt z otoczenia nie jest w stanie mu tego przetłumaczyć, bo hehe trawka, hehe, biały Snoop Dog wyluzowany. Zawsze będę powtarzał co jest winne u Kevina Smitha, bo jego filmografia dzieli się toporem na dwie części od momentu gdy zaczął przesadnie jarać na planie Zacka i Miri (czym sam wielokrotnie się chwalił). Może jak powtórzę to 1000 razy i Was już całkiem tu zanudzę to moje marzenie o trzeźwym, wracającym do twórczej formy Kevinie kiedyś się ziści.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

8 października 2021 premiera kolejnego "Wesela" od Smarzowskiego.

https://www.filmweb.pl/news/%22Wesele%22+Smarzowskiego%3A+znamy+dat%C4%99+premiery+i+fabu%C5%82%C4%99+filmu-143360

Cytat z Szaman data Sierpień 2, 2021, 13:15

W pełni popieram. Szkoda, że nikt z otoczenia nie jest w stanie mu tego przetłumaczyć, bo hehe trawka, hehe, biały Snoop Dog wyluzowany. Zawsze będę powtarzał co jest winne u Kevina Smitha, bo jego filmografia dzieli się toporem na dwie części od momentu gdy zaczął przesadnie jarać na planie Zacka i Miri (czym sam wielokrotnie się chwalił). Może jak powtórzę to 1000 razy i Was już całkiem tu zanudzę to moje marzenie o trzeźwym, wracającym do twórczej formy Kevinie kiedyś się ziści.

Nigdy nie dałem rady obejrzeć w całości nic od Smitha z jego najnowszych zabaw, ale nakręcił kiedyś zajebisty odcinek Flasha 🙂

Nawet oglądałem ten odcinek, ale nic już z niego nie pamiętam oprócz tego, że grał tam Mewes. Może dlatego był udany, bo trzeba było polecieć do Kanady bez zioła 🙂 To tak jak z odcinkiem CSI: Las Vegas od Tarantino, niby Quentin, a nic nie potrafię już z niego sobie przypomnieć oprócz tego, że grał Tony Curtis. Ale chyba był dobry i wyróżniający się na tle serialu. Jeszcze z czasów gdy wszędzie to nagradzano, a Caruso i Sinise nie zrobili z niego mema.

Arrowverse dobrze pasuje do jego obecnego poczucia humoru i zainteresowań i nawet mu te odcinki nieźle wychodziły, pamiętam, że zrobił jedną z porządniej wyglądających bitew w Supergirl, szkoda tylko, że w którymś momencie przestali mu te odcinki dawać i nikt nie wpadl na to, że móglby zrobić jakiś crossover.

Cytat z Szaman data Sierpień 2, 2021, 13:15

Przy czym Zack i Miri to jeden z jego lepszych filmów. Może więc wciąż wierzy, że paląc zioło zdoła stworzyć swoje opus magnum? 😉

Tylko on zastąpił fajki ziołem już po napisaniu scenariusza, za namową Setha Rogena 🙂 Dobrym przykładem zmiany u Kevina jest Bruce Willis, w 2006 roku na planie Szklanej pułapki 4 uznał go za fajnego gościa i rekomendował do poprawiania scenariusza. W 2009 był bliski opuszczenia planu Cop Out z powodu wiecznej niedyspozycji reżysera 🙂

Cytat z robgordon data Sierpień 2, 2021, 15:47

Przy czym Zack i Miri to jeden z jego lepszych filmów.

Nigdy nie powtarzałem, ale ledwo dotrwałem do końca. Wspominam to jako jeden z moich gorszych (domowych) seansów.

PreviousPage 115 of 533Next