aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 147 of 533Next

Nawet spoko. Nie jestem może fanem ostatnich scen, ale rozumiem, że to z gry, więc wybaczam. Banderas ma potencjał jako czarny charakter, Wahlberg jako mentor, niech tylko Holland nie lunatykuje na autopilocie i będzie w porządku.

Zresztą nie wierzę, że po tylu latach w development hell w końcu zobaczyłem jakikolwiek fragment tego filmu.

Jako fan tej serii gier mogę powiedzieć tylko jedno: NIE 🙂 Nie widzę tu niczego za co tak je uwielbiam, mimo że widzę sporo zapożyczeń z nich.

Scena z samolotem pochodzi z trzeciej części:

Zwiastunowy czwartek

Co  to są za ujęcia..

Nie wiem, ale dostałem ADHD od samego oglądania tego. xD

Kiedy ostatnio czyjaś kariera tak szybko poleciała na pysk jak ostatnio Jake'a? Facet dokonuje dziwacznych wyborów, mam wrażenie że zaraz zobaczę go na plakacie jakiegoś szrota obok Franka Grillo.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Trailer Uncharted też wygląda paskudnie. Holland tam w ogóle gra? O jego partnera ekranowego nawet nie pytam bo temu ostatnio ta sztuka się zdarzyła u Scorsese.

@mierzwiak

Fassbender, Hardy i McAvoy 😉

Jeszcze jeden... tym razem z oscarową rolą Willa Smitha.

Okropny, padaczkowy zwiastun Ambulansu. Najbardziej rozwaliło mnie ujęcie w którym bohaterka podnosi ręce do góry aby się poddać, a potem jest najazd na jej twarz jakby przeżywała podwójny orgazm 🙂 Gdy nie wiesz o co chodzi, to chodzi o pieniądze, widocznie Jake nie ma ich tak wiele aby być nasyconym. Było kiedyś Pojutrze, potem Książę Persji, więc pewnie jego kariera przeżyje także ten film. Można żyć sentymentem do Bad Boys, Twierdzy, nawet Armageddonu, ale Six Underground wyraźnie pokazało w jakiej formie jest Bay i Ambulans wygląda bardzo podobnie, tylko mniej krwawo.

Na mały plus napiszę, że przesadnie ekspresyjny styl gry Donniego Darko może bardzo pasować do rozpustnego stylu Baya. Pokazują to urywki z radiostacją. No ale to małe pocieszenie.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski
Cytat z Marek Pilarski data październik 21, 2021, 20:34

Jeszcze jeden... tym razem z oscarową rolą Willa Smitha.

https://www.youtube.com/watch?v=FIsNbpJIa6k

Kurde, podoba mi się. Jasne, prosta historyjka, ale wyczuwam w niej szczere uczucia, dużo serca. Czekam, może nawet zobaczę w kinie.

Tylko właściwie po co cały ten wysiłek charakteryzatorów?

Rzuciłem okiem na komentarze i tam już chcą zakuć Baldwina w kajdany. Nie wiem jak zmieniły się przepisy od czasu Kruka, ani nie śledziłem dokładnie sprawy Midnight Rider. Tylko, że do usprawiedliwiania zbrodni w afekcie czy na tle rabunkowym to komentatorzy są pierwsi- trudne dzieciństwo, brudna dzielnica, brak perspektyw...

Rodzina zmarłej przeżywa ogromną tragedię, Baldwin przeżywa koszmar który będzie ciągnął się za nim do końca życia. Nie ma co robić z niego mordercy.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Straszna sprawa i nie ma się co śmiać, ale pozwolę sobie na szczyptę czarnego humoru:

Myślałem że zemsta Trumpa za te lata parodiowania go w SNL będzie wyglądać inaczej...

No aż za czarny. Jeszcze mogłeś Beetlejuice'a w to wmieszać 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Stan również postrzelonego reżysera jest krytyczny. Rany, co to musiał być za odrzut, bo pewnie prawdziwe naboje generują inny niż te gumowe.

Dobrze kojarzę że był odcinek Columbo właśnie z motywem zamiany ślepej amunicji na prawdziwą na planie jakiegoś filmu / serialu?

Sorry za link do takiego śmieciowego posta którego znalazłem na Twitterze, więc ukryje w spoilerze. Zrozpaczony Baldwin na planie. Natomiast zaintrygowało mnie, że jest w cywilnym ubraniu, a nie w kostiumie z epoki. To jednak była próba? Kilka godzin później paprazzi ruszyli na plan?

Spoiler

PreviousPage 147 of 533Next