aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 149 of 533Next
Cytat z Szaman data październik 26, 2021, 12:02

https://youtu.be/oFTLMFuoJvs

Mogli jeszcze poczekać te trzy dni, to zostałby im akurat tydzień do premiery. xD

A potem zdziwienie, że weekend tylko 15 tys poszło 🙂

Wokół tego filmu było w sumie trochę medialnego szumu po Gdyni, więc może pomyśleli, że to wystarczy... BO zweryfikuje. Szkoda, jakby miał przepaść.

Ależ intrygujący wybór!

Potwierdzenie plotki od Murphy'ego

Boli jak pomyślę że i on i Majors będą mieli grać pod batutą Peytona.

W tym samym wywiadzie Bill stwierdził, że bardzo lubi Peytona Reeda i dlatego przyjął rolę. Chociaż w tym momencie nie kojarzę aby gdzieś razem pracowali. Myślałem, że Paul Rudd go przekonał.

Murray od dawna powtarza, że zamierza już pracować tylko z ludźmi których lubi. Niech się bawi na jesieni życia.

W sumie nie wiem co jest fajnego w tym pomyśle, oprócz podniesienia sprzedaży zabawek z Toy Story. Sam zwiastun miałby lepszy klimat z normalnie zmiksowanym Bowiem.

Czyli następny w kolejce western z Chudym i Pan Ziemniak prowadzący program kulinarny? 🙂

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Ale jakość animacji jak to u Pixara, pierwsza klasa.

Cytat z Szaman data październik 27, 2021, 14:01

W sumie nie wiem co jest fajnego w tym pomyśle, oprócz podniesienia sprzedaży zabawek z Toy Story. Sam zwiastun miałby lepszy klimat z normalnie zmiksowanym Bowiem.

A może kryje się za tym fajna historia? Przecież o samej fabule wiemy bardzo niewiele.

Plakat też bardzo ładny wizualnie

https://thegww.com/exclusive-thunderbolts-movie-to-start-production/

W 2023 ma się rozpocząć produkcja takich projektów MCU:

• "Nova"
  • "Fantastic Four"
  • "Thunderbolts" (które bedzie filmem)
  • projekt o Okoye
  • "Shang-Chi 2"
  • jeszcze jeden sekretny projekt
Cytat z Szaman data październik 27, 2021, 14:01

Dziwne. Mam problem z tym, że Buzz to po prostu zabawka w świecie Toy Story a teraz dostajemy film w którym to jest prawdziwy (animowany) człowiek.

Tak, wiem że on był właśnie zabawką stworzoną na podstawie postaci z filmów, ale jednak 🙂 No i coś mi nie gra z jego twarzą, jakoś tak dziwnie wyszło przełożenie jego mocno stylizowanej twarzy na wciąż kreskówkowe, ale jednak bardziej realistyczne oblicze.

Wydaje mi się, że źródłem problemu jest to, że do oryginału chciano dołożyć coś z Chrisa Evansa. Albo może działa u mnie siła sugestii.

Nie, ja też to widzę.

PreviousPage 149 of 533Next