aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 16 of 533Next

Ciekawe, kto jeszcze pojawi się w #SnyderCut. 😛

Premiera Listów do M4 odwołana

https://naekranie.pl/aktualnosci/listy-do-m-4-zwiastun-komedii-romantycznej-kiedy-premiera-kontynuacji-1603368963/amp?__twitter_impression=true

Cytat z Szaman data Październik 22, 2020, 14:27

Premiera Listów do M4 odwołana

https://naekranie.pl/aktualnosci/listy-do-m-4-zwiastun-komedii-romantycznej-kiedy-premiera-kontynuacji-1603368963/amp?__twitter_impression=true

Tak jak i  Magnezji.

Tom Holland w Uncharted

W sumie mocno kibicuję temu Uncharted. Nie dlatego, że gra, to akurat nie moja bajka, ale lubię Toma, lubię Marka Wahlberga, a dobrego kina przygodowego nigdy dość. Tylko czy w tym przypadku będzie dobre? Byłoby fajnie.

Zerknąłem na obsadę. Niewiele w sumie wiadomo. Poza wyżej wymienionymi, Antonio pewnie zagra bad guya (zerknąłem na opis postaci na wiki, pasuje na niejakiego Atoq'a). Nieznana mi Sophia Ali zagra przyjaciółkę Drake'a, Chloe. Jest jeszcze niejaka Tati Gabrielle, która ma zagrać postać o imieniu Braoddock. Na wiki nie ma nikogo o takim nazwisku, więc albo to postać stworzona na potrzeby filmu, albo to ściema i Tati zagra na przykład Elenę Fisher.

PS. Poprawiłem. To Sophia zagra Chloe, Patricia zagra Hiszpańską Kobietę 😉

Tu ciekawy zwiastun:

I jakby komuś jeszcze było mało Netfliksa. ;0

Sophia Loren gra u swojego syna, niektórzy typują, że może załapać się na nominację.

Dziwne. Film z Margot Robbie, który zebrał dobre recenzje, o którego istnieniu w ogóle nie wiedziałem. Trafi do wybranych kin i na PVOD 13 listopada.

Cytat z robgordon data Październik 22, 2020, 19:47

W sumie mocno kibicuję temu Uncharted.

Ja też ze względu na uwielbienie dla tej serii gier, ale ten Fletcher Fleischer na stołku reżysera powoduje że przewracam oczami i spodziewam się takiego typowego 5/10 o którym nie będę już pamiętać jeszcze tego samego dnia.

A jak oceniasz zdjęcie z Hollandem?

Ten Kinberg to naprawdę ma kwity na wszystkich, albo nie pije na imprezach. Zawsze na cztery łapy.

Może to będzie jego "Czarnobyl"? Trzeba wierzyć 😉

Cytat z Marek Pilarski data Październik 22, 2020, 22:30

Dziwne. Film z Margot Robbie, który zebrał dobre recenzje, o którego istnieniu w ogóle nie wiedziałem. Trafi do wybranych kin i na PVOD 13 listopada.

Bardzo fajnie wygląda ten zwiastun.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
  • Cytat z Szaman data Październik 22, 2020, 23:27

A jak oceniasz zdjęcie z Hollandem?

Dobry cosplay 😛 Nie do końca kupuję młodego Drake'a ubranego jak dorosła wersja (i po co mu te kabury? W filmie też zabije kilkuset przeciwników? 🙂 ), ale widać że potraktują gry raczej jako punkt wyjścia dla własnej ich interpretacji, stąd postać Eleny której nie znał jeszcze w takim wieku.

---

Trailer z Robbie faktycznie dobry, nawet zaskakująco nawet jak na- wydawać by się mogło - wariację na temat Bonnie i Clyde, czyli temat raczej ograny, choć ciekawie ugryziony przecież nie tak dawno przez The Highwaymen.

Cytat z Szaman data Październik 22, 2020, 23:31

Ten Kinberg to naprawdę ma kwity na wszystkich, albo nie pije na imprezach. Zawsze na cztery łapy.

Też tego nie rozumiem, z drugiej strony gdyby Dark Phoenix nakręciła kobieta raczej już nigdy byśmy o niej nie słyszeli.

Nowy Vega też przeniesiony na przyszły rok

https://sporwkinie.blogspot.com/2020/10/kolejny-film-patryka-vegi-przeniesiony.html?fbclid=IwAR0DU5FJdY6zJx7OpYqzNKdshIiy0UA-4PlvZlHik-f15s7dIK7ugYrZ8JQ

Mroczny thriller z Tommy Lee Jonesem i Aaronem Eckhartem:

PS. Jak to możliwe, że Heather skończyła już 50 lat?

Joe Manganiello powróci w Snyder Cut

Jest reżyser Meg 2

Tylko w Holly w nagrodę za fatalne opinie o swoim nowym filmie dostajesz kolejny projekt! 🙂

PreviousPage 16 of 533Next