aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 174 of 533Next

Nowy film Alexa Garlanda od Ex Machiny

Kolejna ekranizacja Podpalaczki od Kinga

Adam Driver, Penélope Cruz & Shailene Woodley Set To Star In Michael Mann’s Passion Project ‘Ferrari’; STX Inks Big Domestic Deal — EFM

Mann wraca do kina.

Rany, zdążyłem już zapomnieć o tym filmie. No i Driver zdobył kolejną legendę do pokeballa 🙂

Czy ona zagra moją ulubioną lalkę, Teresę?

Tak 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Inaczej ją zapamiętałem..

Cytat z Mierzwiak data luty 9, 2022, 20:45

https://twitter.com/Variety/status/1491492816861556736?s=20&t=gBzlyg9QdUl9xYKUNxBulA

A ja znowu jestem pod głębokim wrażeniem, że Warner zupełnie jak nie Warner nic z prawami jakie ma czy miał nie zrobił.

Nawet ten film o Rohirrimach - super pomysł sam w sobie - ale kompletnie nie w ich stylu skoro mogliby spokojnie trzaskać spinoffy live action bazujące na tym co zrobił Jackson.

Na razie chyba wolę aby Amazon faktycznie wygrała wyścig i o te prawa, bo za duży bałagan jest w tym kto co może z tym uniwersum.

Fisher cieszy tka po prostu z sympatii do nich. Ale obsada jako cała od filmu odpycha 🙂

Men- za mało aby zainteresować, dość takie przewidywalne te sztuczki, a całość sprawia dziwnie studyjne wrażenie. Jesse Buckley powinna mieć ustawowy zakaz prostowania i farbowania włosów 🙂

Firestarter- chaotyczny, nieprzekonujący zwiastun filmu który chyba raczej jest dramatem z paroma efekciarskimi scenami. Dziwnie obsadzony Zac Efron, który wiekowo nadaje się na ojca 10-latki, ale nie pomaga tutaj jego wizerunek wiecznie młodego modela. Mimo wszystko zachęciło mnie do sięgnięcia po oryginał, który ma na pokładzie małą Drew Barrymore, George'a C. Scotta, Martina Sheena i Louise Fletcher. A kieruje nimi wszystkimi... Mark Lester od Commando z Arnoldem i Ostrego pokeru w Małym Tokio z Dolphem i Brandonem Lee, czyli dwóch cudownie kuriozalnych filmów akcji.

A24 udało się z tą Jessie Buckley.. gdzie dzisiaj nie czytałem o tym zwiastunie było "Academy Award nominee Jessie Buckley". 😛

Mniej się udało polskiemu dystrybutorowi Nightmare Alley, który pojutrze chyba znika z polskich kin 🙂

PreviousPage 174 of 533Next