aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 176 of 533Next

Nope:

Drugi zwiastun "Psa" jest bardzo walentynkowy 🙂

Zero atmosfery w tym Nope mimo widocznych starań. Czyli rzecz traktuje o inwazji kosmitów, czy zwiastun myli tropy?

A mi się podoba, widzę tu ciekawą atmosferę i jest ciekaw co z tego wyjdzie, aczkolwiek po bełkocie pt. US zachowuję pewną ostrożność.

Wygląda fajnie..i tyle można powiedzieć. To Peele, więc będzie to kino na pewno ciekawe i dobrze zrobione, ale nie potrafię wykrzesać z siebie zbyt wiele entuzjazmu.

Ja jestem ostrożny w stosunku do Peele'a, bo napaliłem się na Us po świetnym Get Out, i byłem później mocno rozczarowany. Ale na pewno wybiorę się do kina.

Stawiam, że Peele przerobi po prostu od nowa Dystrykt 9. Ale jako, że od filmu Blomkampa minęła już kolosalna liczba 13 lat to krytycy i większość widzów będzie piać nad świeżością, błyskotliwością, odkrywaniem nowych rejonów. A takie moje złośliwe uogólnienie.

Cytat z Szaman data luty 13, 2022, 20:04

Stawiam, że Peele przerobi po prostu od nowa Dystrykt 9. Ale jako, że od filmu Blomkampa minęła już kolosalna liczba 13 lat to krytycy i większość widzów będzie piać nad świeżością, błyskotliwością, odkrywaniem nowych rejonów.

Nope. Sorry, musiałem 😉

Swoja drogą Peele ma jakąś umowę, że zwiastuny do jego filmów są tak intrygujące i nie wiele zdradzające?

Spot Nope z innymi ujęciami

A dopiero co świętował premierę...

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Ben Affleck. Ana De Armas. Thriller erotyczny.

Nowy plakat DA2

Cytat z Szaman data luty 14, 2022, 16:38

Ben Affleck. Ana De Armas. Thriller erotyczny.

https://youtu.be/0SDoUOBCAAI

Dobra, mieliście jakieś skojarzenia podczas oglądania zwiastuna... odnośnie tego, że coś jest z nimi nie tak? Moja pierwsza myśl:

Spoiler
oboje mają narządy płciowe przeciwnej płci. xD

Nie, no taki twist byłby zbyt ryzykowny 🙂 Po tym zwiastunie ciężko powiedzieć o czym ten film jest, oprócz tego, że jest pocztówką z zakończonego związku dwójki aktorów.

@kuba pewnie czytał książkę i nam powie, o co chodzi. 😛

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Plakat z życia Brytanii mu wrzuciłem to może będzie miły i powie 🙂

https://variety.com/2022/film/news/lord-of-the-rings-the-war-of-the-rohirrim-release-date-1235181646/

Tolkienowo.

W listopadzie Vega nakręcił swoją autobiografię. Czyli już doszliśmy do momentu, że nawet nie wiadomo kiedy, gdzie i z kim coś kręci 🙂

Cytat z Marek Pilarski data luty 14, 2022, 19:32

@kuba pewnie czytał książkę i nam powie, o co chodzi. 😛

Akurat nie 😛

PreviousPage 176 of 533Next