aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 180 of 533Next

Kanonem (multiwersowym) jest już chyba wszystko, włącznie z tymi trzema gównianymi Fantastic Four 🙂

Cytat z Szaman data luty 22, 2022, 21:56

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1496225999163379717

Tak, a propos. Nie wiem czy pamiętacie, do czego to akurat ujęcie Dziwnego Ala z harmoszką jest nawiązaniem. Jakby co, to służę pomocą (zaczyna się w 3:00):

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Właśnie nie pamiętałem, ale tak podejrzewałem, że do czegoś nawiązują. Dzięki za przypomnienie 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Nietypowa zapowiedż środowego zwiastuna Bullet Train z Bradem Pittem.

Fajne. Tak ostatnio myślałem o tym w którym kierunku poszła promocja filmów. Może pamiętacie, jakiś czas temu rozmawialiśmy o tym, że dotychczasowa formuła, skoncentrowana na posterach i zwiastunach raczej się wyczerpała. Że potrzebne są inne pomysły. I wydaje mi się, że coraz częściej jesteśmy tego świadkiem. Przykładem chociażby ostatni Spider-Man, który bardzo postawił na obecność młodocianych gwiazd w filmu w Internecie (wystarczy zerknąć do YT). Wytwórnie kombinują też ze zwiastunami, jak chociażby tutaj.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Northman na okładce Total Film

Nowy film Davida O Russella 4 listopada a Martina McDonagha pod koniec października w dystrybucji limitowanej.

Ten z Nicolasem Cagem jako Drakulą 14 kwietnia 2023

Jestem zaintrygowany tym projektem.

A gdyby Spielberg potem postanowił zakończyć karierę, byłaby to fajna klamra z "Pojedynkiem na szosie".

No i ciekawe, kto zagra główną rolę. Tutaj potrzebny ktoś znany, o sporej charyzmie.

Już Scott miał robić klamrę 🙂 Daniel Craig wydaje mi się naturalnym kandydatem, plus znają się ze Spielbergiem. Tylko, że jednak za bardzo będzie kojarzył się ze Stevem.

Cytat z robgordon data luty 26, 2022, 09:13

A gdyby Spielberg potem postanowił zakończyć karierę,

byłby to znak czasów - reżyser niegdyś wyznaczający trendy w kinie dzisiaj kończy karierę samemu się trendom poddając 🙂

Ale odkopanie postaci Bullitta? Czemu? Jakiś algorytm im go wybrał?

Pomimo ogólnej sporej sympatii do filmu jedyna cechę charakterystyczną bohatera jaka mogę sobie przypomnieć jest sposób noszenia broni palnej.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Czyli Jeff Sneider założył stronę The Ankler po zwolnieniu z Collidera? To chyba pierwszy jego duży news pod nowym szyldem.

Wiem, że planowali to od lat, ale kariera Michaela Keatona wkroczyła w jakiś dziwny etap. Co następne? "Pan Babcia"? 🙂

PS. Link zawiera jeszcze kandydatki do zagrania Madonny w jej autobiografii.

Nowy plakat Nope

Sandra Oh w horrorze produkowanym przez Sama Raimi

PS. Aż zastopowałem z wrażenia. Raimi Productions? A co to za firemka? Dlaczego nie Ghost House Pictures?!

Ech mocno przeciętne, znowu wydumany koncept (przywodzący na myśl Run z Sarą Paulson), standardowe chwyty, znowu ostatnia scena filmu w trailerze. Kolejny produkcyjniak firmowany nazwiskiem tego który pewnie nawet nie odwiedził planu zdjęciowego.

PreviousPage 180 of 533Next