aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 183 of 533Next

Fatalny wybór, dla mnie ten film już jest skreślony.

Wybór jest tak zły, że ciesze się, że nigdy nie lubiłem Deadpoola.

William Hurt nie żyje.

Bardzo niespodziewana wiadomość. Na tydzień przed 72 urodzinami i już z przyczyn naturalnych? Do końca będąc aktywnym zawodowo? Aż trudno uwierzyć, że już przyszła i jego pora.

Właśnie czytałem na Deadline..

Kojarzycie jakiś film w którym Hurt był beznadziejny? Może Zagubieni w kosmosie? Ale już ich nie pamiętam, byłem w kinie kiedyś. Mimo tego dość szybko zdobytego Oscara nigdy nie przekopał się do pierwszej ligi, może był też na to zbyt mało efektowny, ale zapamiętam go jako solidnego aktora.

1986, 1987, 1988- nawet nie kojarzyłem, że miał taką serię z nominacjami do Oscara. Wszystkie przed czterdziestką. Po czymś takim dzisiaj byłby supergwiazdą.

Edit: No i już wszystko wiem.

“It’s not right that my privacy is invaded to the extent that it is,” Hurt told the New York Times during a 1989 interview. “I’m a very private man, and I have the right to be. I never said that because I was an actor you can have my privacy, you can steal my soul. You can’t.”

Perhaps it was that aversion to notoriety that led Hurt to turn some major movies over the course of his career, with the actor passing on opportunities to star in the likes of “Jurassic Park” and “Misery.”

https://variety.com/2022/film/news/william-hurt-dead-kiss-of-the-spider-woman-1235203576/

Bardzo lubiłem jego kreacje. A te filmy z lat 80. to rzeczywiście jego top.

Nowe zdjęcia z planu Napoleona

https://filmozercy.com/wpis/joaquin-phoenix-i-vanessa-kirby-na-kolejnych-zdjeciach-z-planu-filmu-napoleon-od-ridleya-scotta

Ridley, gdzie reszta obsady.

William Hurt zmarł jednak z powodu raka prostaty i kości wykrytego 4 lata temu. Na planie Czarnej Wdowy nie było już zbyt dobrze.

Jeff Sneider podał, że Damon Lindelof pisze scenariusz do filmu Star Wars.

Niesamowite, zamiast dać mu serial..ci ludzie dosłownie wszystko robią odwrotnie.

To już chyba nie przełożą

robgordon has reacted to this post.
robgordon

To teraz jeszcze tylko potwierdzenie, że piosenkę do filmu wykonuje Lady Gaga. Może kolejna kolaboracja z Diane Warren w końcu zaowocowałaby Oscarem dla tej drugiej? 😛

Kot w butach stary, styl animacji nowy.

Cytat z Marek Pilarski data marzec 15, 2022, 17:26

To teraz jeszcze tylko potwierdzenie, że piosenkę do filmu wykonuje Lady Gaga. Może kolejna kolaboracja z Diane Warren w końcu zaowocowałaby Oscarem dla tej drugiej? 😛

O bosz, błagam nie.

I znów Liam w kinie akcji 😉
Nie żeby to wyglądało jakoś niesamowicie dobrze, ale zapowiada się trochę lepiej niż poprzednio.

Matt Bomer In Talks To Join Bradley Cooper’s Leonard Bernstein Pic ‘Maestro’ At Netflix

Matt Bomer u Coopera.

Cytat z robgordon data marzec 15, 2022, 18:37
Cytat z Marek Pilarski data marzec 15, 2022, 17:26

O bosz, błagam nie.

Czemu? Że Gaga nie pasuje? Czy Warren? Czy obie? 😉

Nie przepadam za Gagą, to przede wszystkim. Ale też uważam, że w Top Gunie powinno być coś bardziej samczego 😉

To może BTS? 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 183 of 533Next