aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 189 of 533Next

Oczywiście, że fake. Ten plakat nie posiada stopki, poza tym Gaga nie byłaby wymieniona jako autorka muzyki.

Autor przyznaje się w komentarzach 🙂

Masz na myśli tego tweeta?

Bo on się chyba odnosi do tego, że wcześniej zapraszał do swojego "Lady Gaga podcast", a tak naprawdę ma podcast o Star Wars. 😉

Jezu, nigdy nie zrozumiem tego ile ludzie są w stanie zrobić dla chwilowej atencji w internecie.

Cytat z Marek Pilarski data kwiecień 18, 2022, 10:14

Masz na myśli tego tweeta?

Bo on się chyba odnosi do tego, że wcześniej zapraszał do swojego "Lady Gaga podcast", a tak naprawdę ma podcast o Star Wars. 😉

OK, ale tak czy siak to i tak kiepski fake 🙂

Chyba nie ma wyjścia i nowa część będzie miała pionowy format obrazu a całość będzie w konwencji live streamu na TikToku.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Bardziej przeraża mnie tylko, że minęło już 6 lat odkąd męczyłem się w kinie na ostatniej, hałaśliwej części.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Aniventure, The Imaginarium Team for ‘Animal Farm’ Directed by Andy Serkis

Serkis w końcu zrealizuje swój wymarzony projekt.

Naprawdę kino potrzebuje kolejnej ekranizacji tej historii? Co tu jeszcze jest do dodania? CGI? Aha.

No i serio: Serkis to cienki reżyser jest, czemu dostaje kolejne projekty to dla mnie gigantyczna niewiadoma.

W tym przypadku projektem zajmuje się jego studio więc zakładam, że nie pytał się nikogo o pozwolenie 😉

Plus jest taki, że nikt nie wpadnie na genialny pomysł proponowania mu kręcenia odcinków Rings of Power.

Ben Affleck To Direct Nike Drama For Amazon, Skydance Sports; Will Star Alongside Matt Damon

Affleck i Damon nie planują robić przerw od wspólnej pracy.

Cytat z Mierzwiak data kwiecień 19, 2022, 22:23

Naprawdę kino potrzebuje kolejnej ekranizacji tej historii? Co tu jeszcze jest do dodania? CGI? Aha.

No i serio: Serkis to cienki reżyser jest, czemu dostaje kolejne projekty to dla mnie gigantyczna niewiadoma.

Potrzebna żeby zobaczyć jak Serkis wciela się (mam nadzieję) w świnię. Będzie z tego piękny making off.

Rozpoczęły się zdjęcia do reboota X-Men:

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Kuba data kwiecień 19, 2022, 22:19

Aniventure, The Imaginarium Team for ‘Animal Farm’ Directed by Andy Serkis

Serkis w końcu zrealizuje swój wymarzony projekt.

Dziś jego urodziny. Czyli zrobił sobie prezent.

Cytat z Mierzwiak data kwiecień 20, 2022, 16:31

Rozpoczęły się zdjęcia do reboota X-Men:

https://www.instagram.com/p/Cck6QKJLpHS/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Pierwsze zdjęcie już jest

Szaman, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
SzamanMierzwiakrobgordon

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-features/cinemacon-box-office-recovery-summer-films-1235128586/

Zwiastun sequela Avatara, Wakandy, a także nowe zwiastuny Black Adam, The Flash (serio? przecież już jest jeden, a premiera dopiero za 14 m-cy), Lightyear, Minionków i JW: Dominion tuż za rogiem. 25-27 kwietnia CinemaCon, do sieci nie wszystkie muszą trafić i niekoniecznie w tych dniach, ale o Avatarze mówiło się już wcześniej, że będzie dołączony do Strange'a od pierwszych pokazów (3 maja).

To ja poproszę na CinemaConie obsadę War of the Rohirrim, reżysera Hyperionu, casting Shaddama w Dune 2, zwiastuny Babylonu czy nowego Millera.

Nowy zwiastun i plakat Buzza

PreviousPage 189 of 533Next