aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 197 of 533Next

Thor i Teller w nowym filmie Kosinskiego. Premiera mniej niż miesiąc po Top Gunie.

Ciekawostka nr 1
Joseph Kosinski wyreżyserował dotąd 3 filmy, a od premiery jego debiutu minęło 12 lat. Teraz, w ciągu 3 tygodni, będą mieć premierę 2 jego filmy (tak, mam świadomość przesunięć premiery Top Guna).
Ciekawostka nr 2
W 3 ostatnich jego filmach gra Miles Telller. Są to też 3 ostatnie filmy... Milesa Tellera 😉

A niby taki furiat z Tellera, że nie da się z nim pracować 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Teller nie jest furiatem, jest po prostu niesympatycznym bucem 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

https://www.worldofreel.com/blog/2022/5/ezxm33i5ovu11nn9efgirv7n6y2qbf

Scott może zdążyć z Napoleonem na ten rok. Crowe był ponadto na Malcie ostatnio gdzie Scott kręcił sceny. Mogli rozmawiać o Gladiatorze 2 albo dostajemy reunion na pełnej.

Zapowiedź zwiastuna nowego Millera. Co tam się nie dzieje!

Bardzo baitowy teaser, ale wygląda super. A akurat czytam opowiadanie 😉

19 sekund, a mam wrażenie, że widziałem 5 minut 😉

Cytat z Szaman data maj 18, 2022, 17:36

Zapowiedź zwiastuna nowego Millera. Co tam się nie dzieje!

Akurat czytałem wywiad min. o tym filmie:

Inside George Miller’s 20-Year Quest To Make ‘Three Thousand Years Of Longing’, As ‘Furiosa’ Revs Her Engines – Cannes

Trudno nie czekać.

To będzie albo jedno z większych rozczarowań albo najlepszych filmów roku. Nawet nie pamiętam który rok z kolei to powtarzam 😛

Ludzkość czekała na ten film 3000 lat.

Nie będzie to przypadkiem coś w stylu Cloud Atlas? 😛

Wygląda to dość.. odważnie. 😛

Cytat z Marek Pilarski data maj 18, 2022, 18:27

Ludzkość czekała na ten film 3000 lat.

Nie będzie to przypadkiem coś w stylu Cloud Atlas? 😛

To będzie znacznie normalniejszy film niż się wydaje.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski
Cytat z Marek Pilarski data maj 18, 2022, 18:38

https://www.youtube.com/watch?v=pKHngFCFDTw

Nie wiem co to za koleś, ale ma okropną manierę. Zirytował mnie swoim gadaniem w połowie zwiastuna, a co dopiero mówić o całym filmie.

Scena na łóżku rzeczywiście odważna jak na mainstreamową komedię, ale mam wrażenie, że w dwie minuty oblecieli wszystkie hollywoodzkie stereotypy o gejach, a chyba nie o to chodziło.

Cytat z robgordon data maj 18, 2022, 20:10
Cytat z Marek Pilarski data maj 18, 2022, 18:38

https://www.youtube.com/watch?v=pKHngFCFDTw

Nie wiem co to za koleś, ale ma okropną manierę. Zirytował mnie swoim gadaniem w połowie zwiastuna, a co dopiero mówić o całym filmie.

hmmmm.. Jeśli oglądałeś nowego Króla Lwa w oryginalne, to słyszałeś jego głos jako głos Timona. A zaczynał chyba w swoim programie Billy on the Street. Tutaj faktycznie gada tak, jakby grał irytującą wersję samego siebie z tamtego programu. Tam też jest irytujący, ale jednak jest to zabawne. Nie wiem, jak to się sprawdzi w dwugodzinnym filmie..

Cytat z Szaman data maj 18, 2022, 20:16

Scena na łóżku rzeczywiście odważna jak na mainstreamową komedię, ale mam wrażenie, że w dwie minuty oblecieli wszystkie hollywoodzkie stereotypy o gejach, a chyba nie o to chodziło.

Ja tu widzę mocno satyryczne podejście. Fajnie to wygląda, spodziewałem się że to będzie typowy rom kom a tu taka niespodzianka.

Zgodnie z plotkami z Cannes w Barbie Gerwig mamy mieć...3 wersje Barbie (Margot, Rae, Nef) i trzy wersje Kena (Gosling, Liu, Gatwa).

Poza tym według The Sun role w filmie mają Ronan i Dua Lipa.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Knives Out 2 może trafić najpierw do kin na 45 dni:

https://www.bloomberg.com/news/newsletters/2022-05-16/netflix-wants-to-put-movies-in-theaters-as-soon-as-this-year

A co ważniejsze, również Bardo.

Przy czym nie Gray Man co pokazuje, że Netflix spodziewał się nie dawnej decyzji Akademii, że filmy walczące o Oscary muszą mieć normalna kinową dystrybucję.

Pytanie jak wpłynie to na premierę Thirteen Lives które Amazon nie dawno ogłosił jako niemalże ekskluzywny tytuł na Prime Video.

PreviousPage 197 of 533Next