aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 204 of 533Next

Dwa bardzo intrygująco zapowiadające się filmy:

Affleck zaczął podobno kręcić ten film o Nike i Jordanie.

Pierwszy projekt od 6 lat. Ciągle żałuję, że padło na ten.

Ale już może niech odpuści Phoenixowi to masakryczne odchudzanie.

"Folie à deux ('folly of two', or 'madness [shared] by two'), also known as shared psychosis or shared delusional disorder (SDD), is a psychiatric syndrome in which symptoms of a delusional belief, and sometimes hallucinations, are transmitted from one individual to another."

Wiecie, co to oznacza? I pamiętacie tę plotkę sprzed kilku miesięcy, o której tutaj też chwilę pisaliśmy chyba? I pamiętacie, co się stało z poprzednią plotką filmową dotyczącą tej osoby? 😉

Kurcze, nie kumam 🙂

Harley Quinn? Lady Gaga could return to the cinema starring in the sequel to Joker

Piosenki nagrywać już nie musi, mogą użyć Bad Romance 🙂

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Niby takie trochę marvelowe, ale ogólnie w porządku.

Po raz pierwszy przy produkcji DC mam wrażenie, że to bardziej Marvel aniżeli ojczyzna Batmana i Supermana.

Wygląda to niesamowicie generycznie, niektóre fragmenty jak z recyklatu. Próby humoru - dość żenujące, choć bardzo możliwe, że to po prostu trailer nieporadnie próbuje sprzedać jako gag coś, co w filmie wcale nim nie jest.

Reżyser pozostaje zwolennikiem swojego stylu 😉

Cytat z Kuba data czerwiec 8, 2022, 15:07

Reżyser pozostaje zwolennikiem swojego stylu 😉

Ja dostrzegam tu nieco snyderstyle 😉

Mi to wizualnie przypomina jakoś sceny z Hulkbusterem w Age of Ultron.

Niby z tej genezy można wycisnąć coś nowego, nie jest to naukowiec, milioner, mściciel czy nastolatek. Ale bije od tego taka straszna generyczność, że na razie nie jestem zainteresowany.

Rodzina Potwornickich od Roba Zombie

No walnął sobie chłop fan-film z tęsknoty za dzieciństwem, co tu więcej napisać.

PreviousPage 204 of 533Next