Newsy filmowe
Cytat z Marek Pilarski data 13 lipca, 2022, 19:13Cytat z Szaman data lipiec 13, 2022, 16:46Zobaczyłem też drugi raz zwiastun Sieroty, tak do motywu z twistu już doszło i zamierzają go desperacko powtórzyć. Masakra, film ma dopiero 13 lat, więc niczym nie obrósł, sukcesem kasowym był co najwyżej umiarkowanym, trochę krążył po domowych videotekach i tyle. Straszna desperacja.
Nie widziałem tego filmu z 2009 roku, ale podpadło mi to, że ten nowy to film Paramount. Dobrze jednak pamiętałem, że tamten film był dystrybuowany przez Warner Bros. W ogóle czytam, że to prequel... Czy z tą całą Esther jest tak samo jak Benjaminem Buttonem? 😛
Cytat z Szaman data lipiec 13, 2022, 16:46Zobaczyłem też drugi raz zwiastun Sieroty, tak do motywu z twistu już doszło i zamierzają go desperacko powtórzyć. Masakra, film ma dopiero 13 lat, więc niczym nie obrósł, sukcesem kasowym był co najwyżej umiarkowanym, trochę krążył po domowych videotekach i tyle. Straszna desperacja.
Nie widziałem tego filmu z 2009 roku, ale podpadło mi to, że ten nowy to film Paramount. Dobrze jednak pamiętałem, że tamten film był dystrybuowany przez Warner Bros. W ogóle czytam, że to prequel... Czy z tą całą Esther jest tak samo jak Benjaminem Buttonem? 😛
Cytat z Mierzwiak data 13 lipca, 2022, 19:17Ej, to nie tak 🙂
[spoiler title=""]Ona jest tak, psychopatką, ale to - z racji choroby - dorosła uwięziona w ciele dziecka.[/spoiler]
Ej, to nie tak 🙂
Cytat z Szaman data 13 lipca, 2022, 19:18Cholera, nie mogę już ufać swojej pamięci 🙂
[spoiler title=""] A nie było sceny, że zawijała piersi bandażami? Jakiś inny horror mi się chyba wkradł 🙂 [/spoiler]
Cholera, nie mogę już ufać swojej pamięci 🙂
Cytat z Szaman data 13 lipca, 2022, 19:24Wikipedia pomogła 🙂
[spoiler title=""]
Esther is actually a 33-year-old woman named Leena Klammer, born in Estonia. She has hypopituitarism, a rare hormonal disorder that stunted her physical growth and caused proportional dwarfism, and she has spent most of her life posing as a little girl. Leena is violent and has murdered at least seven people, including the last family that adopted her.
[/spoiler]
Wikipedia pomogła 🙂
Esther is actually a 33-year-old woman named Leena Klammer, born in Estonia. She has hypopituitarism, a rare hormonal disorder that stunted her physical growth and caused proportional dwarfism, and she has spent most of her life posing as a little girl. Leena is violent and has murdered at least seven people, including the last family that adopted her.
Cytat z Szaman data 13 lipca, 2022, 21:10https://twitter.com/DEADLINE/status/1547310304001855488
Daniel Kaluuya Won’t Reprise Role As W’Kabi In ‘Black Panther: Wakanda Forever’https://t.co/x4IVZgU8Om
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) July 13, 2022
Cytat z Kuba data 14 lipca, 2022, 13:08Zestaw plotek co Marvel może ujawnić na CC:
[spoiler]
- Daredevil: Man Without Fear - oficjalne ogłoszenie i ujawnienie, że Eiza Gonzalez gra Elektrę.
- Antony Starr ma zagrać Drakule w "Bladzie", potwierdzony powrót Harringtona
- Anson Mount ponownie jako Black Bolt w "The Marvels" a obok niego Jodie Turner Smith jako Medusa.
- 4 odcinkowy wielki event na Disney+ jako World War Hulk z możliwa limitowana dystrybucją kinową, wieloma dużymi postaciami oraz będzie to jedyny wielki event przed Secret Wars. Poziom Avengers
- Henry Golding będzie grał Wonder Mana [/spoiler]
Do tego wiarygodny wyciek, że co najmniej w scenie po napisach BP2 pojawi się [spoiler] Doctor Doom [/spoiler]
Na D23 ma iść inna seria ogłoszeń
[spoiler]
- Rockwell i Goggins wracać mają w Armor Wars.
- Dornan ma grać Reeda Richardsa, Amanda Seyfried - Sue. Co ciekawe wśród potencjalnych reżyserów F4 ma być...Spielberg [/spoiler]
Zestaw plotek co Marvel może ujawnić na CC:
- Daredevil: Man Without Fear - oficjalne ogłoszenie i ujawnienie, że Eiza Gonzalez gra Elektrę.
- Antony Starr ma zagrać Drakule w "Bladzie", potwierdzony powrót Harringtona
- Anson Mount ponownie jako Black Bolt w "The Marvels" a obok niego Jodie Turner Smith jako Medusa.
- 4 odcinkowy wielki event na Disney+ jako World War Hulk z możliwa limitowana dystrybucją kinową, wieloma dużymi postaciami oraz będzie to jedyny wielki event przed Secret Wars. Poziom Avengers
- Henry Golding będzie grał Wonder Mana
Do tego wiarygodny wyciek, że co najmniej w scenie po napisach BP2 pojawi się
Na D23 ma iść inna seria ogłoszeń
- Rockwell i Goggins wracać mają w Armor Wars.
- Dornan ma grać Reeda Richardsa, Amanda Seyfried - Sue. Co ciekawe wśród potencjalnych reżyserów F4 ma być...Spielberg
Cytat z Marek Pilarski data 14 lipca, 2022, 13:54Cytat z Kuba data lipiec 14, 2022, 13:08Do tego wiarygodny wyciek, że co najmniej w scenie po napisach BP2 pojawi się [spoiler] Doctor Doom [/spoiler]
Czyli tutaj to samo, o czym dwa tygodnie temu wspominała Grace Randolph. Ona jeszcze dodała, że [spoiler title=""]Doctora Dooma może grać Tom Cruise. :P[/spoiler]
Cytat z Kuba data lipiec 14, 2022, 13:08Do tego wiarygodny wyciek, że co najmniej w scenie po napisach BP2 pojawi się
SpoilerDoctor Doom
Czyli tutaj to samo, o czym dwa tygodnie temu wspominała Grace Randolph. Ona jeszcze dodała, że
Cytat z Szaman data 14 lipca, 2022, 15:45Ej ale dziwne, że tego Krasinskiego tak odpuścili. Musiał chyba ledwo dać przekonać się do wiadomego epizodu. Byłem prawie pewien, że ogłoszą go jako reżysera F4 po rezygnacji Wattsa
Ej ale dziwne, że tego Krasinskiego tak odpuścili. Musiał chyba ledwo dać przekonać się do wiadomego epizodu. Byłem prawie pewien, że ogłoszą go jako reżysera F4 po rezygnacji Wattsa
Cytat z Mierzwiak data 14 lipca, 2022, 16:32Cytat z Marek Pilarski data lipiec 14, 2022, 13:54Czyli tutaj to samo, o czym dwa tygodnie temu wspominała Grace Randolph. Ona jeszcze dodała, że [spoiler title=""]Doctora Dooma może grać Tom Cruise. :P[/spoiler]
Ale ona mówiła też, że w to nie wierzy i że słyszała, że do tej roli rozważany jest Michael Fassbender co dla mnie brzmi chyba jeszcze bzdurniej biorąc pod uwagę jednak dość spore podobieństwo tej postaci do Magneto 🙂
A z tym Krasinskim to przecież od początku było życzenie twittera, nigdy nie brałem na poważnie ani jego castingu (co cameo z MoM tylko potwierdziło), ani tym bardziej reżyserowania F4.
Cytat z Marek Pilarski data lipiec 14, 2022, 13:54Czyli tutaj to samo, o czym dwa tygodnie temu wspominała Grace Randolph. Ona jeszcze dodała, że
SpoilerDoctora Dooma może grać Tom Cruise. 😛
Ale ona mówiła też, że w to nie wierzy i że słyszała, że do tej roli rozważany jest Michael Fassbender co dla mnie brzmi chyba jeszcze bzdurniej biorąc pod uwagę jednak dość spore podobieństwo tej postaci do Magneto 🙂
A z tym Krasinskim to przecież od początku było życzenie twittera, nigdy nie brałem na poważnie ani jego castingu (co cameo z MoM tylko potwierdziło), ani tym bardziej reżyserowania F4.
Cytat z Szaman data 14 lipca, 2022, 16:37Jeśli Cruise miałby pojawić się w MCU to znaczy, że nie wyciągnął żadnych wniosków z klapy Mumii. A Fassbender musi jednak coś wykombinować ze swoja karierą, albo liczyć, że nowy Fincher wystarczy aby ją reaktywować.
Jeśli Cruise miałby pojawić się w MCU to znaczy, że nie wyciągnął żadnych wniosków z klapy Mumii. A Fassbender musi jednak coś wykombinować ze swoja karierą, albo liczyć, że nowy Fincher wystarczy aby ją reaktywować.
Cytat z robgordon data 14 lipca, 2022, 16:40Cytat z Szaman data lipiec 14, 2022, 15:45Ej ale dziwne, że tego Krasinskiego tak odpuścili. Musiał chyba ledwo dać przekonać się do wiadomego epizodu. Byłem prawie pewien, że ogłoszą go jako reżysera F4 po rezygnacji Wattsa
Krasinskiego mogli chcieć w pakiecie wyłącznie z małżonką. A Emilka pewnie nie zgodziłaby się na granie postaci Sue przez powiedzmy dekadę.
Cytat z Szaman data lipiec 14, 2022, 15:45Ej ale dziwne, że tego Krasinskiego tak odpuścili. Musiał chyba ledwo dać przekonać się do wiadomego epizodu. Byłem prawie pewien, że ogłoszą go jako reżysera F4 po rezygnacji Wattsa
Krasinskiego mogli chcieć w pakiecie wyłącznie z małżonką. A Emilka pewnie nie zgodziłaby się na granie postaci Sue przez powiedzmy dekadę.
Cytat z Marek Pilarski data 14 lipca, 2022, 17:17#MeToo The Movie
https://www.youtube.com/watch?v=i5pxUQecM3Y
#MeToo The Movie
Cytat z Kuba data 14 lipca, 2022, 17:19Prześmieszna lista producentów.
A o MeToo nie wiem czy Hollywood bez czasowej perspektywy jest w stanie zrobić coś lepszego niż Morning Show.
Prześmieszna lista producentów.
A o MeToo nie wiem czy Hollywood bez czasowej perspektywy jest w stanie zrobić coś lepszego niż Morning Show.
Cytat z robgordon data 14 lipca, 2022, 17:44Cytat z Kuba data lipiec 14, 2022, 17:19A o MeToo nie wiem czy Hollywood bez czasowej perspektywy jest w stanie zrobić coś lepszego niż Morning Show.
Oczywiście pierwszy sezon.
Cytat z Kuba data lipiec 14, 2022, 17:19A o MeToo nie wiem czy Hollywood bez czasowej perspektywy jest w stanie zrobić coś lepszego niż Morning Show.
Oczywiście pierwszy sezon.
Cytat z Kuba data 14 lipca, 2022, 18:17Niestety lubię oba chociaż drugi w dół ciągnie zbyt dziwne i niezręczne podejście do COVIDa.
Niestety lubię oba chociaż drugi w dół ciągnie zbyt dziwne i niezręczne podejście do COVIDa.
Cytat z Marek Pilarski data 14 lipca, 2022, 18:34Cytat z Szaman data lipiec 11, 2022, 20:54https://twitter.com/DEADLINE/status/1546582032561553410
Kisnę xD
https://twitter.com/ThePopTingz/status/1546933436975292417?s=20&t=3Vs4gZ2OgiBThhc_4T8kIw
Cytat z Szaman data lipiec 11, 2022, 20:54
Kisnę xD
Amy Winehouse biopic titled “Back to Black” is officially in the works with Lady Gaga placed as a top choice. pic.twitter.com/FDBkMXh7jN
— Pop Tingz (@ThePopTingz) July 12, 2022
Cytat z robgordon data 14 lipca, 2022, 20:45Cytat z Marek Pilarski data lipiec 14, 2022, 17:17#MeToo The Movie
https://www.youtube.com/watch?v=i5pxUQecM3Y
Nie miałem pojęcia, że Zoe Kazan za rok kończy... 40 lat. A Carey Mulligan jest od niej... młodsza o 2 lata.
Cytat z Marek Pilarski data lipiec 14, 2022, 17:17#MeToo The Movie
Nie miałem pojęcia, że Zoe Kazan za rok kończy... 40 lat. A Carey Mulligan jest od niej... młodsza o 2 lata.