aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 213 of 533Next

Jeszcze jeden całkiem fajnie zapowiadający się projekt:

Cytat z Szaman data lipiec 13, 2022, 16:46

Zobaczyłem też drugi raz zwiastun Sieroty, tak do motywu z twistu już doszło i zamierzają go desperacko powtórzyć. Masakra, film ma dopiero 13 lat, więc niczym nie obrósł, sukcesem kasowym był co najwyżej umiarkowanym, trochę krążył po domowych videotekach i tyle. Straszna desperacja.

Nie widziałem tego filmu z 2009 roku, ale podpadło mi to, że ten nowy to film Paramount. Dobrze jednak pamiętałem, że tamten film był dystrybuowany przez Warner Bros. W ogóle czytam, że to prequel... Czy z tą całą Esther jest tak samo jak Benjaminem Buttonem? 😛

Spoiler
To psychopatyczna, dorosła morderczyni która udaje dziecko.

Ej, to nie tak 🙂

Spoiler
Ona jest tak, psychopatką, ale to - z racji choroby - dorosła uwięziona w ciele dziecka.

Cholera, nie mogę już ufać swojej pamięci 🙂

Spoiler
A nie było sceny, że zawijała piersi bandażami? Jakiś inny horror mi się chyba wkradł 🙂

Wikipedia pomogła 🙂

Spoiler

Esther is actually a 33-year-old woman named Leena Klammer, born in Estonia. She has hypopituitarism, a rare hormonal disorder that stunted her physical growth and caused proportional dwarfism, and she has spent most of her life posing as a little girl. Leena is violent and has murdered at least seven people, including the last family that adopted her.

Zestaw plotek co Marvel może ujawnić na CC:

Spoiler

• Daredevil: Man Without Fear - oficjalne ogłoszenie i ujawnienie, że Eiza Gonzalez gra Elektrę.
  • Antony Starr ma zagrać Drakule w "Bladzie", potwierdzony powrót Harringtona
  • Anson Mount ponownie jako Black Bolt w "The Marvels" a obok niego Jodie Turner Smith jako Medusa.
  • 4 odcinkowy wielki event na Disney+ jako World War Hulk z możliwa limitowana dystrybucją kinową, wieloma dużymi postaciami oraz będzie to jedyny wielki event przed Secret Wars. Poziom Avengers
  • Henry Golding będzie grał Wonder Mana

Do tego wiarygodny wyciek, że co najmniej w scenie po napisach BP2 pojawi się

Spoiler
Doctor Doom

Na D23 ma iść inna seria ogłoszeń

Spoiler

• Rockwell i Goggins wracać mają w Armor Wars.
  • Dornan ma grać Reeda Richardsa, Amanda Seyfried - Sue. Co ciekawe wśród potencjalnych reżyserów F4 ma być...Spielberg
Cytat z Kuba data lipiec 14, 2022, 13:08

Do tego wiarygodny wyciek, że co najmniej w scenie po napisach BP2 pojawi się

Spoiler
Doctor Doom

Czyli tutaj to samo, o czym dwa tygodnie temu wspominała Grace Randolph. Ona jeszcze dodała, że 

Spoiler
Doctora Dooma może grać Tom Cruise. 😛

Ej ale dziwne, że tego Krasinskiego tak odpuścili. Musiał chyba ledwo dać przekonać się do wiadomego epizodu. Byłem prawie pewien, że ogłoszą go jako reżysera F4 po rezygnacji Wattsa

Cytat z Marek Pilarski data lipiec 14, 2022, 13:54

Czyli tutaj to samo, o czym dwa tygodnie temu wspominała Grace Randolph. Ona jeszcze dodała, że 

Spoiler
Doctora Dooma może grać Tom Cruise. 😛

Ale ona mówiła też, że w to nie wierzy i że słyszała, że do tej roli rozważany jest Michael Fassbender co dla mnie brzmi chyba jeszcze bzdurniej biorąc pod uwagę jednak dość spore podobieństwo tej postaci do Magneto 🙂

A z tym Krasinskim to przecież od początku było życzenie twittera, nigdy nie brałem na poważnie ani jego castingu (co cameo z MoM tylko potwierdziło), ani tym bardziej reżyserowania F4.

Jeśli Cruise miałby pojawić się w MCU to znaczy, że nie wyciągnął żadnych wniosków z klapy Mumii. A Fassbender musi jednak coś wykombinować ze swoja karierą, albo liczyć, że nowy Fincher wystarczy aby ją reaktywować.

Cytat z Szaman data lipiec 14, 2022, 15:45

Ej ale dziwne, że tego Krasinskiego tak odpuścili. Musiał chyba ledwo dać przekonać się do wiadomego epizodu. Byłem prawie pewien, że ogłoszą go jako reżysera F4 po rezygnacji Wattsa

Krasinskiego mogli chcieć w pakiecie wyłącznie z małżonką. A Emilka pewnie nie zgodziłaby się na granie postaci Sue przez powiedzmy dekadę.

#MeToo The Movie

Prześmieszna lista producentów.

A o MeToo nie wiem czy Hollywood bez czasowej perspektywy jest w stanie zrobić coś lepszego niż Morning Show.

Cytat z Kuba data lipiec 14, 2022, 17:19

A o MeToo nie wiem czy Hollywood bez czasowej perspektywy jest w stanie zrobić coś lepszego niż Morning Show.

Oczywiście pierwszy sezon.

Niestety lubię oba chociaż drugi w dół ciągnie zbyt dziwne i niezręczne podejście do COVIDa.

Cytat z Szaman data lipiec 11, 2022, 20:54

https://twitter.com/DEADLINE/status/1546582032561553410

Kisnę xD

Cytat z Marek Pilarski data lipiec 14, 2022, 17:17

#MeToo The Movie

https://www.youtube.com/watch?v=i5pxUQecM3Y

Nie miałem pojęcia, że Zoe Kazan za rok kończy... 40 lat. A Carey Mulligan jest od niej... młodsza o 2 lata.

Owen Wilson postanowił zostać Iron Manem.

PreviousPage 213 of 533Next