aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 215 of 533Next

Jeszcze gorsze jest, że widziałem to bredzenie na większości portali. Przecież nic w tym ciekawego. Zachowuje się jak Gizmo? Jasne, bo to standardowe sztuczki dla osiągnięcia określonych odczuć u widza.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Kożuchowska jako Ilona Łepkowska

Widywałem gorsze polskie zwiastuny, ale też nie jest to nic co by mnie interesowało. Widzę, że Zawierucha chce zostać współczesnym Karolakiem.

https://www.worldofreel.com/blog/2022/7/f9fv9hakc2to79s2o5mpeq29n4o16g

David Lowery zaczął pracę nad "duchowym sequelem" Green Knighta, to też ma być średniowieczne fantasy i są spekulacje, że ma to być wręcz adaptacja serii książek. Póki co żadnych szczegółów.

Cytat z Szaman data lipiec 18, 2022, 19:33

Kożuchowska jako Ilona Łepkowska

Czy to się skończy jakimś eventem w stylu Avengers w którym te wszystkie osoby spotkają się w jednym filmie?

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Co za nudy! Ponownie pozerstwo w stylu "evil dies tonight!" z którego wyniknie tylko fontanna glupot i poirytowanie widza. Już Wam mogę powiedzieć jak się skończy- potną go na kawałki, a w ostatniej scenie jednak poruszy małym palcem prawej ręki 🙂

News miesiąca.

Szaman

I to na łamach prestiżowego Variety! 🙂

Nie rozumiem czemu zwiastun nazywa się Halloween Ends skoro na plakacie tytuł to Ends, ewentualnie Ends This Halloween jeśli wziąć pod uwagę dopisek pod spodem. A może Halloween Ends This Halloween? Ała, moja głowa!

Zwiastun wygląda tak samo jak dwa poprzednie filmy, tylko nowa fryzura JLC pozwala stwierdzić które ujęcia są nowe. Trzymam kciuki za ten film, bo jeśli utrzymają poziom dostaniemy jedną z najgorszych trylogii w historii. Może nawet najgorszą?

Szaman

PreviousPage 215 of 533Next