aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 22 of 533Next

Prince of Persia, Source Code, Life... było po drodze kilka bardziej komercyjnych filmów. Może też po kilku lat starań bez powodzenia w załapaniu się na Oscary daje sobie czas na nieco inne kino. A może to początek kryzysu wieku średniego. 😉

Source Code trochę nie pasuje, Jones nakręcił go na fali bardzo pozytywnego przyjęcia Moon. Zastanawiam się jakim gościem prywatnie jest Bay, z jednej strony uchodzi za furiata, z drugiej nigdy nie miał żadnych problemów z przyciąganiem do swoich filmów bardziej uznanych aktorów, choćby połowy obsady z filmografii braci Coen.

Zgadzam się, Source Code nie pasuje. Myślę, że Jake po prostu ma ochotę na nieco inne kino. Pamiętam jak było z Johnnym Deppem. Też, aż do Piratów, właściwie nie sięgał po kino wysokobudżetowe. Oby Jake nie poszedł (całkowicie) jego drogą.

Może będzie to jeden z tych zdarzających się raz na jakiś czas potencjalnie ciekawych filmów Baya z w miarę dobrym scenariuszem? Ostatnio był to Pain & Gain.

Wahałem się z Source Code, ale bez niego miałbym tylko dwa tytuły na poparcie tezy 😛

News of The World u nas jednak na Netflixie

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Znowu to zrobił, chociaż nikt go nie prosił.

Mierzwiak

Czemu Pascal robi cosplay Pratta z GOTG?

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Niech zgadnę, w zwiastunie będzie remix Bowiego 😛

Nie, w zwiastunie będzie Machine Gun Kelly udający Bowiego 🙂

Dobrze pamiętam, że Grace potwierdzała negocjacje z Reynoldsem w sprawie Snyder Cut? Czyli 17 listopada doczekamy się albo potwierdzenia tego castingu, albo nowego zwiastuna.

https://naekranie.pl/aktualnosci/liga-sprawiedliwosci-operator-filmu-zapowiada-niespodzianke-dla-fanow-produkcji-od-zacka-snydera-1605258287

Plakat Chaos Walking. Od pierwszego klapsa na planie minęły już 3 lata i 3 miesiące.

Dobry plakat, oryginalny, i profesjonalny taki. Wieszałbym.

Oby film był taki.

Mój detektor ironii szwankuje, bo nie wiem czy mówicie poważnie 🙂 Dla mnie to dość generyczny plakat po którym powiedziałbym, że to film o parze zakochanych z dwóch różnych światów. Pasowałby do Zmierzchu, połowy YA, do tego filmu o odwróconym świecie z Krysią i tak dalej.

A co do filmu, dwa lata męczył się z nim Doug Liman, po nim poprawiał Fede Alvarez. Nie mam żadnych nadziei.

Cytat z Szaman data Listopad 13, 2020, 18:35

Mój detektor ironii szwankuje

Właśnie widzę 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Dementują jedną z ostatnich plotek od Grace

Ktoś może wie dlaczego nagle zaprzestali używać słowa "latino", a zaczęli "latinx"?

Fincher najbliższe 4 laty spędzi tworząc dla Netflixa.

Disney z kolejnym "świetnym" pomysłem

Mierzwiak
PreviousPage 22 of 533Next