aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 260 of 533Next

Żenujące, okropne, potworne, fatalne, straszne, tragiczne. Dno.

Zgaduję tytuł: Drop It Like It's Hot

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Kac Vegas w Zakopanem?

Niezmiennie dobre zdjęcia i niezmiennie komiczne machanie pistoletami i udawanie, że się szczelają:

Mam wrażenie, że w trzeciej odsłonie przekroczyli granicę. Czwarta wygląda na rzecz nieoglądalną 😉
Wcześniej to była opowieść o Johnie. Następnie postanowili stworzyć jakieś odrębne uniwersum, gdzie sam John coraz bardziej staje się jedynie dodatkiem. Najciekawszym, ale jednak.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Ten świat zabojców istniał już od jedynki, tylko z każdym filmem był coraz bardziej rozbudowany. Mi to nie przeszkadza, seria od początku sama traktuje się z przymrużeniem oka, niech akcja będzie dobra, a że jest Donnie Yen można na to liczyć.

Cytat z Janko data listopad 11, 2022, 11:27

Ten świat zabojców istniał już od jedynki, tylko z każdym filmem był coraz bardziej rozbudowany. Mi to nie przeszkadza, seria od początku sama traktuje się z przymrużeniem oka, niech akcja będzie dobra, a że jest Donnie Yen można na to liczyć.

Wiem, że istniał. Ale ograniczał się właściwie do hotelu. Rozwój świata wydaje się logiczną konsekwencją, ale mnie nie za bardzo podoba się kierunek tego rozwoju, ot co.

Ja też wolałem gdy był ciekawostką, a nie sednem. Czwórkę odpuszczam.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1592157252882169858?t=79LYe0fUuIbiBH-WyRvh4w&s=19

I dobrze, niepotrzebne jej jest to. Ta franczyza nie dość że box office'owo coraz gorzej sobie radzi, to jest mimo wszystko nadal PR-owo skażona powiązaniami z Deppem.

MM3:

‘Stranger Things’ Breakout Joseph Quinn In Talks For Leading Role In ‘A Quiet Place: Day One’ Starring Lupita Nyong’o

Zagrał w hitowym serialu z potworami więc teraz zagra w filmie z potworami! Chłopie, zmień agenta 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 260 of 533Next