aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 263 of 533Next

VegaWersum powoli odchodzi w niebyt. Za to rozwija nam się nieformalne EroticWersum. Świat nie znosi pustki.

Absurdalni ludzie o absurdalnym wyglądzie w absurdalnych wnętrzach rozmawiają o absurdalnych sprawach. Ogląda się to jak relację z innej planety.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

O ile w przypadku Vegi nie można mu zarzucić braku aktualności, a raczej brak dystansu i jakości, o tyle tutaj mam wrażenie, że ktoś cofnął się do rzeczywistości filmowej z czasów już dawno (ze 30 lat) minionych.

Jest i zwiastun. Czego to ludzie nie wymyślą 🙂

Nie wiem co tam robi Ehrenreich, Keri Russel i śp. Liotta. Ale największe zaskoczenie, to pani na stołku reżyserskim.

Taki typowy film na seans o północy w Toronto, albo SXSW. Bardziej mnie zdziwiło, że to ma jakiś większy budżet, bo jednak dużo tego miśka w CGI, abo skleili tutaj wszystkie ujęcia z jego naćpaną personą. Widocznie Ela uznała, że wóz albo przewóz z jej reżyserską karierą, ale wygląda to mocno przeciętnie.

Zakończyły się zdjęcia do Akademii Pana Kleksa. "szefunciu poratuj Kleksa złotóweczką

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/film-akademia-pana-kleksa-tomasz-kot-zdjecia-premiera-obsada

Kto by mu dzieci oddał? 🙂

Następny crap spod znaku kreowania wizerunku, oczywiście wszystko jak po sznureczku i zgodnie z zasadą "Ci którzy najbardziej narzekają na media ingerujące w ich prywatność jednocześnie mają największe parcie na szkło."

Jakimś cudem jest jeszcze bardziej absurdalnie. Wiem, że to tylko teaser, ale wygląda to mocno kameralnie, nawet na tle solowego Bumblebee.

Rany, zapomniałem, że to powstaje. Transforemerowy King Kong, CGI sraka w finale i to efektowne i super realistyczna scena na końcu. Nie mogę się doczekać.

Ja już tego nie ogarniam 😉

A kiedyś to była taka prosta opowieść o kolesiu, który zdobywa modelkę z sąsiedztwa przy pomocy kosmitów.

He, dokładnie, to już ten kokainowy misiek wygląda ciekawiej.

Cytat z Szaman data grudzień 1, 2022, 18:53

A kiedyś to była taka prosta opowieść o kolesiu, który zdobywa modelkę z sąsiedztwa przy pomocy kosmitów.

Do prostoty wrócili w Bumblebee. Film się udał, ale banku nie rozbił.

Nie pokazali nic historii, nic bohaterów, tylko wincyj transformacji (tym razem również w zwierzęta) z gorszymi efektami i zdjęciami niż 15 lat temu. To może być równie szybka trylogia, co ostatnie trzy jednoczęściowe trylogie Terminatora.

Pojawienie się tego zwiastuna było dobrą okazją na stworzenie tematu dotyczącego Transformers. 😉

Dopiero co zachwycałem się tym jak niesamowitym wizualnie, genialnym jeśli chodzi o CGI filmem są pierwsze Transformers Baya, no i co? Oczywiście teraz dostajemy paskudztwo w stylu Marvela, z przeciętnym CGI i brzydkimi, wypranymi z kolorów zdjęciami. Ależ koszmarny, hałaśliwy zwiastun.

PreviousPage 263 of 533Next