Newsy filmowe
Cytat z robgordon data 30 listopada, 2022, 15:31VegaWersum powoli odchodzi w niebyt. Za to rozwija nam się nieformalne EroticWersum. Świat nie znosi pustki.
https://www.youtube.com/watch?v=Z7WIl3H6cX4
VegaWersum powoli odchodzi w niebyt. Za to rozwija nam się nieformalne EroticWersum. Świat nie znosi pustki.
Cytat z Mierzwiak data 30 listopada, 2022, 15:57Absurdalni ludzie o absurdalnym wyglądzie w absurdalnych wnętrzach rozmawiają o absurdalnych sprawach. Ogląda się to jak relację z innej planety.
Absurdalni ludzie o absurdalnym wyglądzie w absurdalnych wnętrzach rozmawiają o absurdalnych sprawach. Ogląda się to jak relację z innej planety.
Cytat z robgordon data 30 listopada, 2022, 16:03O ile w przypadku Vegi nie można mu zarzucić braku aktualności, a raczej brak dystansu i jakości, o tyle tutaj mam wrażenie, że ktoś cofnął się do rzeczywistości filmowej z czasów już dawno (ze 30 lat) minionych.
O ile w przypadku Vegi nie można mu zarzucić braku aktualności, a raczej brak dystansu i jakości, o tyle tutaj mam wrażenie, że ktoś cofnął się do rzeczywistości filmowej z czasów już dawno (ze 30 lat) minionych.
Cytat z robgordon data 30 listopada, 2022, 19:51Nie wiem co tam robi Ehrenreich, Keri Russel i śp. Liotta. Ale największe zaskoczenie, to pani na stołku reżyserskim.
Nie wiem co tam robi Ehrenreich, Keri Russel i śp. Liotta. Ale największe zaskoczenie, to pani na stołku reżyserskim.
Cytat z Szaman data 30 listopada, 2022, 22:21Taki typowy film na seans o północy w Toronto, albo SXSW. Bardziej mnie zdziwiło, że to ma jakiś większy budżet, bo jednak dużo tego miśka w CGI, abo skleili tutaj wszystkie ujęcia z jego naćpaną personą. Widocznie Ela uznała, że wóz albo przewóz z jej reżyserską karierą, ale wygląda to mocno przeciętnie.
Taki typowy film na seans o północy w Toronto, albo SXSW. Bardziej mnie zdziwiło, że to ma jakiś większy budżet, bo jednak dużo tego miśka w CGI, abo skleili tutaj wszystkie ujęcia z jego naćpaną personą. Widocznie Ela uznała, że wóz albo przewóz z jej reżyserską karierą, ale wygląda to mocno przeciętnie.
Cytat z Ernest Kubica data 1 grudnia, 2022, 13:07Zakończyły się zdjęcia do Akademii Pana Kleksa. "szefunciu poratuj Kleksa złotóweczką
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/film-akademia-pana-kleksa-tomasz-kot-zdjecia-premiera-obsada
Zakończyły się zdjęcia do Akademii Pana Kleksa. "szefunciu poratuj Kleksa złotóweczką
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/film-akademia-pana-kleksa-tomasz-kot-zdjecia-premiera-obsada

Cytat z Mierzwiak data 1 grudnia, 2022, 16:32Następny crap spod znaku kreowania wizerunku, oczywiście wszystko jak po sznureczku i zgodnie z zasadą "Ci którzy najbardziej narzekają na media ingerujące w ich prywatność jednocześnie mają największe parcie na szkło."
https://youtu.be/t1WJTwy8I7c
Następny crap spod znaku kreowania wizerunku, oczywiście wszystko jak po sznureczku i zgodnie z zasadą "Ci którzy najbardziej narzekają na media ingerujące w ich prywatność jednocześnie mają największe parcie na szkło."
Cytat z Szaman data 1 grudnia, 2022, 18:25Jakimś cudem jest jeszcze bardziej absurdalnie. Wiem, że to tylko teaser, ale wygląda to mocno kameralnie, nawet na tle solowego Bumblebee.
Jakimś cudem jest jeszcze bardziej absurdalnie. Wiem, że to tylko teaser, ale wygląda to mocno kameralnie, nawet na tle solowego Bumblebee.
Cytat z Janko data 1 grudnia, 2022, 18:40Rany, zapomniałem, że to powstaje. Transforemerowy King Kong, CGI sraka w finale i to efektowne i super realistyczna scena na końcu. Nie mogę się doczekać.
Rany, zapomniałem, że to powstaje. Transforemerowy King Kong, CGI sraka w finale i to efektowne i super realistyczna scena na końcu. Nie mogę się doczekać.
Cytat z Szaman data 1 grudnia, 2022, 18:53A kiedyś to była taka prosta opowieść o kolesiu, który zdobywa modelkę z sąsiedztwa przy pomocy kosmitów.
A kiedyś to była taka prosta opowieść o kolesiu, który zdobywa modelkę z sąsiedztwa przy pomocy kosmitów.
Cytat z robgordon data 1 grudnia, 2022, 19:02Cytat z Szaman data grudzień 1, 2022, 18:53A kiedyś to była taka prosta opowieść o kolesiu, który zdobywa modelkę z sąsiedztwa przy pomocy kosmitów.
Do prostoty wrócili w Bumblebee. Film się udał, ale banku nie rozbił.
Cytat z Szaman data grudzień 1, 2022, 18:53A kiedyś to była taka prosta opowieść o kolesiu, który zdobywa modelkę z sąsiedztwa przy pomocy kosmitów.
Do prostoty wrócili w Bumblebee. Film się udał, ale banku nie rozbił.
Cytat z Juby data 1 grudnia, 2022, 19:07Nie pokazali nic historii, nic bohaterów, tylko wincyj transformacji (tym razem również w zwierzęta) z gorszymi efektami i zdjęciami niż 15 lat temu. To może być równie szybka trylogia, co ostatnie trzy jednoczęściowe trylogie Terminatora.
Nie pokazali nic historii, nic bohaterów, tylko wincyj transformacji (tym razem również w zwierzęta) z gorszymi efektami i zdjęciami niż 15 lat temu. To może być równie szybka trylogia, co ostatnie trzy jednoczęściowe trylogie Terminatora.
Cytat z Marek Pilarski data 1 grudnia, 2022, 19:16Pojawienie się tego zwiastuna było dobrą okazją na stworzenie tematu dotyczącego Transformers. 😉
Pojawienie się tego zwiastuna było dobrą okazją na stworzenie tematu dotyczącego Transformers. 😉
Cytat z Mierzwiak data 1 grudnia, 2022, 20:11Dopiero co zachwycałem się tym jak niesamowitym wizualnie, genialnym jeśli chodzi o CGI filmem są pierwsze Transformers Baya, no i co? Oczywiście teraz dostajemy paskudztwo w stylu Marvela, z przeciętnym CGI i brzydkimi, wypranymi z kolorów zdjęciami. Ależ koszmarny, hałaśliwy zwiastun.
Dopiero co zachwycałem się tym jak niesamowitym wizualnie, genialnym jeśli chodzi o CGI filmem są pierwsze Transformers Baya, no i co? Oczywiście teraz dostajemy paskudztwo w stylu Marvela, z przeciętnym CGI i brzydkimi, wypranymi z kolorów zdjęciami. Ależ koszmarny, hałaśliwy zwiastun.
Cytat z Szaman data 5 grudnia, 2022, 16:26https://twitter.com/filmnewsPL/status/1599782471071305729
Plakat filmu #DungeonsAndDragons: Honor Among Thieves pic.twitter.com/RS1TKrgmjE
— Film News ❆ (@filmnewsPL) December 5, 2022