aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 268 of 533Next

W polskiej wersji czyta Krystyna Czubówna. 🙂

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

O rany jaki cudowny teaser! Jestem w kinie 😀

Dobry zwiastun, ale nie jest to film jaki chciałbym obejrzeć.

O to straszy przed Avatarem 🙂

Bardzo fajny zwiastun Barbie. Nawet zastanawiam się czy to nawiązanie do 2001: Odysei kosmicznej, nie jest tylko na potrzeby trailera, a sam film będzie w całości taki, jak te końcowe scenki.

Cytat z Szaman data grudzień 16, 2022, 22:41

O to straszy przed Avatarem 🙂

Ten plakat wygląda jak by był do tych scenicznych komedyjek z którymi celebryci objeżdżają prowincje

Ej, nie tylko prowincję 🙂

A bo to jest chyba na podstawie takiej sztuki.

Tar wychodzi na smutnym Rayu, a u nas w kinach dopiero za 2 miesiące? No też…

O, jednak będzie miał z tego dolary 🙂

Z jednego shitowego terminu na inny. Chyba że planują go puścić na wrześniowych festiwalach, a później od razu do kin, tak jak w tym roku Don't Worry Darling.

Albo to, albo kolejne problemy produkcyjne. Ale pewnie festiwale.

Nie rozumiem, wepchnęli się na weekend z Shazamem

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Moja pierwsza styczność z nim to lekcje muzyki w radiu (chyba program IV, albo II). Śpiewał i grał na gitarze - słuchaliśmy ich w szkole w klasach I-III. Także przez kilka lat znałem go tylko z głosu.

Ernest, nie bierz tego do siebie 😉 To jedynie konstatacja połączona z refleksją. Ale zaobserwowałem to ostatnimi czasy wiele razy, więc postanowiłem się tym podzielić 😉 Otóż zastanawia mnie dlaczego tak zanikła w narodzie umiejętność odróżnienia kiedy należy zastosować wyrażenie "tak, że", a kiedy wyraz "także" 😉

Akurat tu u mnie to typowo błąd gramatyczny. Jestem totalnym wzrokowcem i podobne wyrazy pisząc szybko zaczynam często pisać tak jak mam w głowie ten, który częściej widuję - żaden i rzadko zaczynam od "ż", a wierzyć i wieża przez "rz", tak samo żądać i rządzić- potem najczęściej poprawiam (jak przeczytam to jeszcze raz), no a czasem nie.

robgordon has reacted to this post.
robgordon
PreviousPage 268 of 533Next