aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 273 of 533Next

Mnie też się nawet podoba i pewnie wybiorę się do kina.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

https://variety.com/2023/film/news/ben-affleck-nike-movie-air-release-date-1235498755/

Ben Affleck po siedmiu latach wraca z nowym projektem. Ze wszystkich rzeczy które ogłaszał od premiery "Live by Night" skończyło się na realizacji moim zdaniem najmniej interesującego (nie jestem w stanie przeboleć "Ducha króla Leopolda"), ale zobaczymy jaki będzie ostateczny efekt. Data premiery nie sugeruje oscarowego gracza i raczej martwi, zwłaszcza w kontekście tematyki filmu, która raczej sugerowała film dość ważny, ale zobaczymy. Pewnie przy okazji premiery ruszy się coś w związku z negocjacjami Afflecka i Gunna.

Jej takie ciacho, że grzyb z Last of Us chrupałby go ze sto lat 🙂

https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1617832079567331330?t=heTzVJCLhl0p69aLuAwXtw&s=19

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Universal rezygnuje z biografii Madonny

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Chyba widzieli wyniki I Wanna Dance with Somebody. A to biografia piosenkarki, która nie żyje.

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Falcon i Red Guardian tym razem strasznie na wesoło:

Kojarzy mi się z rzeczami Jordana Peele'a. Nie tylko ze względu na, w dużej części, czarnoskórą obsadę.

Może Cień wampira zostanie odkopany przez którąś z popularnych platform, bo nigdy go nie widziałem

Dafoe w nowym filmie Eggersa o Nosferatu? A to ci niespodzianka.

Akurat casting o tyle przewrotny, że nie gra Nosferatu 😛 Ciężko powiedzieć kogo, mam cichą nadzieje, że jakąś wariację Van Helsinga, znacznie ciekawszym rozwiązaniem jest zrobienie z niego łowcy wampira niż wampira. Pewnie jednak skończy się na kapitanie Demeter.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nepo nephew.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

"The end of the road begins" + krzyżyk na plakacie... Okaże się, że części (stacji) będzie w sumie 14, a cała seria Fast & Furious to alegoria drogi krzyżowej. 😛

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ucho od śledzia 🙁

PreviousPage 273 of 533Next