lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Newsy

PreviousPage 281 of 305Next

Gdyby taki tytuł miał następny film Riana Johnsona byłbym przerażony i szukał schronu, ale Quentin? Intrygujące 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jeśli będzie to rzeczywiście biografia Pauline Kael, to Michał Oleszczyk oszaleje z radości. Jego ukochana krytyczka, napisał nawet o niej doktorat. Kael jest dla mnie postacią znaną, ale taką o której chętnie dowiedziałbym się więcej. Temat zatem ciekawy, więc nawet wybaczam, że Quentin znowu grzebie w przeszłości.

Ależ będzie wyścig o tę rolę, przecież to pewna nominacja do Oscara.

Nie miał kręcić blockbusterów w Hollywood, czy jak tam szły te jego urojenia?

Szaman

Film nazywa się Trinity. Może to Matrix 5? 🙂

Cytat z Szaman data marzec 15, 2023, 06:14

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1635786902652571649?t=E7D-lb6SvdHljtapOi4JMQ&s=19

Jak kilka dni pojawiła się ta informacja, to pomyślałem, po co $130 mln na komedię romantyczną i po co Netfliks sobie to robi.. Więc nie dziwi mnie ten news.

Cytat z Szaman data marzec 15, 2023, 12:12

Film nazywa się Trinity. Może to Matrix 5? 🙂

Może, w końcu to Vega wymyślił bullet time.

Cytat z Marek Pilarski data marzec 15, 2023, 12:28

Jak kilka dni pojawiła się ta informacja, to pomyślałem, po co $130 mln na komedię romantyczną

Meyers chciała $150 mln. Na głowę upadła?

Praktykanta zrobiła za $40 mln, ale trzy wcześniejsze za $80-85 mln, więc na dzisiejsze wydała faktycznie ponad $100 mln..

Tyle że komedia romantyczna to w Hollywood niemalże wymarły gatunek, a jak już się pojawia, to właśnie w streamingu. Ale takiego wysokiego budżetu nic nie tłumaczy..

Jeśli da się nakręcić Scream VI za $33 mln, to można za tę samą kwotę nakręcić komedię romantyczną. Tylko kogo ja oszukuję? Przecież hollywoodzkie tłuste koty muszą się najeść 🙂

Nowy Silent Hill nabiera kształtów

Horror Reboot ‘Return To Silent Hill’ Will Star Jeremy Irvine & Hannah Emily Anderson, Plot Confirmed With Filming To Begin Next Month

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Mierzwiak data marzec 15, 2023, 13:02
Cytat z Marek Pilarski data marzec 15, 2023, 12:28

Jak kilka dni pojawiła się ta informacja, to pomyślałem, po co $130 mln na komedię romantyczną

Meyers chciała $150 mln. Na głowę upadła?

Mnie trochę bawi, że to Netflix tu powiedział "stop", aż szokujące jeśli zobaczymy na co jakie pieniądze wydają 🙂 a to że pokłócili się o 20 milionów to już przykład jakieś totalnej głupoty. Niemniej, nie zdziwię się jeśli Apple zaproponuje jej takie pieniądze. Stać ich, platforma przynosi im profity, czemu nie. Budżet jest niemniej absurdalny, nawet pomimo tej obsady.

Rozgrzebujący wiele projektów jednocześnie Oscar Isaac blisko roli u reżysera który rozgrzebuje wiele projektów jednocześnie 🙂

Oscar Isaac, Andrew Garfield And Mia Goth Top Choices To Star In Guillermo Del Toro’s ‘Frankenstein’ Movie At Netflix-The Dish

No to już wiemy jaka moda nastała w Hollywood. Najpierw Tetris, potem Air, teraz Blackberry:

Jack Black And The Farrelly Brothers Reunite For Christmas Comedy ‘Dear Santa’ At Paramount

Cytat z robgordon data marzec 15, 2023, 17:44

No to już wiemy jaka moda nastała w Hollywood. Najpierw Tetris, potem Air, teraz Blackberry:

Czekamy aż ta moda przyjdzie do Polski: Sofixy, Robbo, Manta

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Nasza Klasa! 🙂

Ernest Kubica has reacted to this post.
Ernest Kubica
Cytat z Szaman data marzec 15, 2023, 18:37

Nasza Klasa! 🙂

Pisz scenariusz - mamy hita!

Szaman

Gadu gadu!