aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 288 of 533Next
Cytat z Ernest Kubica data kwiecień 3, 2023, 20:33
Cytat z robgordon data kwiecień 3, 2023, 20:21
Cytat z Szaman data kwiecień 3, 2023, 18:30

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1642939665324949521?t=15zPAiiHgX2ZE92EQK88TA&s=19

Oryginał nie był chyba jakimś wielkim sukcesem, więc po co?

Prawie 700 mln to chyba jednak sukces. Moje dziecko bardzo lubi piosenki z niego.

Nie zapamiętałem go tak. Ale przyznaję, że nie sprawdziłem liczb.

Oj bełkot niestety, chociaż magiczne moce mordercy dają jakieś pole do popisu. Szkoda tylko, że zamiast unikać konfrontacji między nimi, to już na samym zwiastunie spotykają się ze trzy razy, więc za każdym razem scenarzysta będzie musiał tworzyć jakieś wygibasy aby Affleck wyszedł z tego cało.

Wizualnie wygląda jak coś co kiedyś nazywało się "prosto na DVD", dzisiaj to już chyba standard.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data kwiecień 3, 2023, 20:28

Znowu The Rock chodził po pokojach i marudził 🙂

Mam propozycję dla Boba Igera: może od teraz niech od razu robią dwie wersje jednocześnie? Aktorską i animowaną? Może obie do kin, a może jedną od razu na D+?

Tak czy siak mam nadzieję, że nie przyjdzie mi długo czekać na remake tego starocia Encanto!

Szaman has reacted to this post.
Szaman

O i nawet Orzełek się załapał 🙂

Do końca nie wierzyłem, że to kiedykolwiek powstanie.

Ogólnie początek tego tygodnia wygląda pod względem newsów jakby Hollywood przebudziło się z zimowego snu 🙂

Adam Driver? Skoro kierują się podobieństwem do oryginalnej obsady, to młodego Pacino zagra pewnie Florence Pugh.

Ciesz się, że Channing Tatum już nie jest na topie 🙂

Mierzwiak

No to jeszcze nowy RoboCop, nowy Terminator i 150 reżyser nowych Gwiezdnych Wojen. Będziemy wtedy mieć komplet na ten tydzień 🙂

Hmmmm

Mierzwiak

Dziwne, że nadal nie pokazali niczego z realnego świata. Nie wytrzymałbym tej estetyki dłużej niż na zwiastunie, więc na pewno w ten lipcowy piątek dowiem się jak przestać się martwić i pokochać bombę atomową 🙂

Nie wiem czy tam będzie realny świat - jeśli to bardzo mało.

Zdjęcia z planu wskazują, że będzie. Myślałem, że na tym będzie opierała się komedia, coś w stylu "Goście, goście".

Proszę mnie wypisać z klubu czekających na ten film 🙂

Wygląda źle, jedynie Gosling się tu broni.

Ale w sumie ten film wygląda tak jak sobie wyobrażałem. Ma przerysowany, słodki kicz, czerstwy humor, zamierzenie złych aktorów, a stylistycznie jest chodzącym koszmarem każdego szanującego się Chada z 1999 roku. Dlatego Discussing Film w euforii 🙂

Strasznie ciekawią mnie wyniki przy kasach.

Cytat z Szaman data kwiecień 4, 2023, 19:34

Ale w sumie ten film wygląda tak jak sobie wyobrażałem. Ma przerysowany, słodki kicz, czerstwy humor, zamierzenie złych aktorów, a stylistycznie jest chodzącym koszmarem każdego szanującego się Chada z 1999 roku. Dlatego Discussing Film w euforii 🙂

Strasznie ciekawią mnie wyniki przy kasach.

Co do zasady fajnie że takie rzeczy powstają. Mimo wszystko autorskie, dość świeże. To znajdzie swoją publikę i super. Ja w niej nie będę, ale trudno.

Cytat z Szaman data kwiecień 4, 2023, 18:21

Zdjęcia z planu wskazują, że będzie. Myślałem, że na tym będzie opierała się komedia, coś w stylu "Goście, goście".

Widziałem gdzieś stylizację ok.20-30 osób z tego cukierkowego świata, więc wygląda, że będzie zajmował on dosyć dużo czasu

Z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że ten film nie będzie miał drugiego dna bo takie coś co jest w zwiastunach znudzi się raczej po 20 minutach.

Będzie miał według relacji z pokazów, przekaz jest nawet dość zaskakujący.

PreviousPage 288 of 533Next