aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 324 of 533Next

Co do trailera The Killer można podsumować jednym zdaniem "Stick to the plan". A tak serio dobrze to wygląda, czuć Finchera, Andrew Kevin Walker powinien odpowiednio dopieścić scenariusz, tym bardziej, że z tego co słyszałem materiał źródłowy nie jest specjalnie wybitny.

Powiem Wam, że cieszę się, że w mojej rodzinie nie ma tradycji oglądania Znachora. Zwariowałbym gdybym miał oglądać to samo w każde święta, od Wielkanocy po 11 listopada.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Wyglądają, jakby wzięli po prostu jakiś przypadkowy kadr z filmu i dodali napisy.

Dziewczyna grająca Marysię ma bardzo słabą dykcję i dziwnie intonuje tekst.

Cytat z Marek Pilarski data sierpień 30, 2023, 09:51

Wyglądają, jakby wzięli po prostu jakiś przypadkowy kadr z filmu i dodali napisy.

Innymi słowy to po prostu plakaty polskiego filmu 🙂

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Dobrze wygląda ten zwiastun.

Rany, taki tydzień dla zwiastunów, że chyba czwartek i piątek nie wytrzymają tempa. Bardzo dobrze, z pomysłem, tak jak w przypadku Finchera trudno mi uwierzyć żeby to nie wypaliło. Ale rok w którym Nolan, Scorsese, Fincher i Mann dostarczają świetne filmy byłby aż za piękny, prawda? Ależ byłaby to kategoria reżyserska na Oscarach.

Mierzwiak

Gary Oldman Joins Cast Of Paolo Sorrentino’s Untitled Naples-Set Feature

Cytat z Szaman data sierpień 30, 2023, 09:03

Powiem Wam, że cieszę się, że w mojej rodzinie nie ma tradycji oglądania Znachora. Zwariowałbym gdybym miał oglądać to samo w każde święta, od Wielkanocy po 11 listopada.

https://www.youtube.com/watch?v=1ybowoIMKc4

Wygląda solidnie.

Patrzcie kto wrócił.

Z wiekiem coraz bardziej lubię oglądać filmy z Mulderem. Nawet jeśli wypalił się jak świeczka, to budzi we mnie jakąś nostalgię za dzieciństwem.

Natomiast ciężko będzie dwójce aktorów o zmasakrowanych wiekiem/operacjami/nałogami twarzach dźwigać taką fabułę, nawet jeśli 30 lat temu emanowali charyzmą.

Meg wygląda o niebo lepiej niż gdy ją ostatnio widziałem, brakuje mi jej więc chętnie obejrzę, nawet jeśli widzę tu wszystkie możliwe banały na czele z leżeniem na ziemi.

Znakomity teaser Ferrari i bardzo udany zabieg z wyciszeniem dialogów na rzecz narastającego dźwięku pędzącego samochodu połączonego z muzyką.

Saltburn wygląda bardzo intrygująco i ma cudne zdjęcia.

Myślę, że dla Meg to taki mały sprawdzian, czy ludzie chcą ją jeszcze oglądać. Są na to o tyle szanse, że od jej ostatniego poważnego filmu minęło 15 lat, w trakcie których świat kina zmienił się diametralnie. A w szczególności sytuacja kobiet, również w komediach romantycznych. Myślę, że jeśli film wzbudzi pewne zainteresowanie, Meg pojawi się w kolejnych produkcjach. I tak, to też znak czasów, że aktorki pozbywają się ostatnio tego badziewia, które wstrzykiwały sobie przez lata w twarz. Czekam na odpowiedź Nicole Kidman i Sandry Bullock.

Mierzwiak

Zgadzam się, że Saltburn wygląda świetnie.

Cytat z Szaman data sierpień 30, 2023, 14:12

https://m.youtube.com/watch?v=KZHxT2yb2cE&pp=ygUPRmVycmFyaSB0cmFpbGVy

Sens 8:30 😉

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

PreviousPage 324 of 533Next