aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 326 of 533Next

Uciekające kurczaki 2

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

"Then I saw her face,
Now I'm a believer..."

Marek Pilarski, Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanMierzwiak

Gra Stray doczeka się filmowej, animowanej adaptacji.

Fajnie, to świetna historia, tylko że cała frajda polegała tam na eksplorowaniu świata i sterowaniu kotem, więc znowu będzie gigantyczne lost in translation.

Krótki teaser May December. Nie wiem, czemu nie ma go jeszcze na oficjalnym kanale Netfliksa.

I pierwszy zwiastun nowego filmu Avy DuVernay, którego premiera chyba dopiero odbędzie się w Wenecji.

Stawiam na klapę, bo ludzie już się sparzyli i ciągnie się za tym koszmarna opinia.

Nowy produkt Netflixa z fajną obsadą

I nowy Tom Hardy oraz Austin Butler.

I nowy Miyazaki

Cytat z robgordon data wrzesień 6, 2023, 17:51

I nowy Tom Hardy oraz Austin Butler.

https://www.youtube.com/watch?v=SolhWny1zF4

Mam wrażenie, że Hardy popada już w autoparodię. Jak on w ogóle mówi w tym zwiastunie? Jak Kaczor Hardy? Ale już pomijając Toma który MUSI, zaciekawiło mnie tylko cięcie montażowe z ciosu w twarz na otwarcie butelki.

Beznadziejnie zapowiadają się Pain Hustlers i Bikeriders. Ten pierwszy wygląda jak z generatora, przysięgam że widziałem już film o tej tematyce, z takimi samymi scenami. Ten drugi też jak z generatora, na dodatek z Hardym który chyba uwierzył, że jest aktorem charakterystycznym.

Nowy Miyazaki wygląda przepięknie, trochę jak takie the best of jego filmografii.

A ten film to było albo coś z Jessicą Chastain, albo ten w którym Rosamund Pike grała zimną sukę. Albo to kolaż tych dwóch tytułów.

Zwróciłbym jeszcze uwagę na Chrisa Evansa, mało go w tym trailerze, ale czy on zaczął wygładzać się botoksem?

Tak rzuciłem na szybko okiem- aferka wokół kupowania recenzji filmu Ophelia z Daisy Ridley, w którą Vulture usilnie próbuje wkręcić Rotten Tomatoes.

https://www.vulture.com/article/rotten-tomatoes-movie-rating.html

Cytat z Szaman data wrzesień 6, 2023, 19:29

A ten film to było albo coś z Jessicą Chastain, albo ten w którym Rosamund Pike grała zimną sukę. Albo to kolaż tych dwóch tytułów.

Mnie się właśnie skojarzyło z I Care a Lot.

Liam niby znów to samo, a jednak jakby inaczej. A Kerry Condon to chyba po prostu została na planie "Duchów Inisherin" 😉

Nowy horror Eliego Rotha

Mierzwiak

Zawsze przytulę tak klasycznie zapowiadający się slasher.

Mierzwiak

PreviousPage 326 of 533Next