aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 343 of 533Next

Jestem mocno zaskoczony

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Cytat z Szaman data listopad 15, 2023, 05:17

Jestem mocno zaskoczony

https://twitter.com/DEADLINE/status/1724634468181594292?t=hgxMzkvz0IAaTXU04l7S7w&s=19

Zapomniałem, że ten film ma wyjść w marcu, choć zaledwie dwa tygodnie temu pojawił się zwiastun. W sumie, czemu nie...

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Mój Boże...

robgordon

Doceniam spójność kampanii, jak na razie każdy plakat tego filmu jest mniej więcej w równym stopniu koszmarny.

W serialach wstawiłem śmiesznego misia, to tutaj dla równowagi morderczy miś 🙂

2 minuty 30 sekund, a jakby pić po kielonku za każdy schemat na ekranie to bym nie wstał z krzesła 🙂

robgordon

Już niewiele pamiętam z tego filmu Cravena, ale chyba Schocker był lepszym materiałem na remake.

‘The People Under The Stairs’ Reboot Being Penned By Ezra Claytan Daniels For Monkeypaw & Universal

https://www.worldofreel.com/blog/2023/11/16/hw8q2ivabva7tup9mxkob5j9fg0o27

Zhao ma w kwietniu rozpocząć kręcenie "Hamneta". Oby, bo książka to coś wybitnego, chociaż w adaptacji bardzo trudnego. Co ciekawe, pasuje mi do Zhao, za to kompletnie odrzuca mnie wizja przełożenia tego na ekran językiem Mendesa, a miał on początkowo za film odpowiadać. Buckley i Mescal dostaną fantastyczny materiał.

Na co komu prequel Omenu?

‘The Omen’ Prequel ‘First Omen’ Lands Spring 2024 Release

Mierzwiak

Spytaj odbiorców streamingowego prequela rimejku Pet Sematary. To chyba ta sama widownia.

Ciekawostka. Apple i Amazon wypuściły w przeciągu paru dni zwiastuny komedii akcji o bardzo podobnych pomysłach wyjściowych. U Apple'a rodzinka nie wie, kim naprawdę jest Mark Wahlberg, a u Amazona, rodzinka nie wie, kim naprawdę jest Kaley Cuoco. Niespodzianka. Oboje są zabójcami na zlecenie, którzy prowadzą podwójne życie.

Jakie oryginalne fabuły! 🙂

Mierzwiak

Na dokładkę zdjęcia z remake'u Mr. & Mrs. Smith.

Cytat z Szaman data listopad 16, 2023, 21:16

Jakie oryginalne fabuły! 🙂

Bardzo!

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon
PreviousPage 343 of 533Next