aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 352 of 533Next

Jestem nawet bardziej zainteresowany niż wcześniej. Christopher wstał i ostatecznie wybrał podgrzewany basen, skoro najpierw pojawia się w Kravenie, a teraz tutaj, ale jakoś strasznie mi to nie przeszkadza.

• Beverly Hills Cop 4- dla mnie solidne, z takimi wibracjami Bad Boys 4 których wspominam pozytywnie. W zwiastunie ograniczyli humor, bo mogli z nim łatwo nie trafić, postawiono na akcję i na to, że Eddie Murphy nadal jest cool. Jeśli to w dodatku będzie buddy cop movie z JGL, to może się udać. Zdecydowanie jedyny z trzech premierowych trailerów który zachęcił mnie do seansu.
  • Civil War- wprawdzie nawet nie naszkicowano jakie frakcje strzelają do siebie z karabinów, no ale początkowy dialog podpowiada, że będzie to wyolbrzymiony komentarz do "tu i teraz", w zamierzeniu taki wstrząs dla tych co nie mają ochoty angażować się w polityczne przepychanki. Spłynęło po mnie, bo żadnych emocji tam nie zaprezentowano
  • If- ojej w ogóle nie jestem targetem, może gdyby prezentowałby to ktoś inny niż nieobecny Ryan Reynolds myślący aby sprzedać nie postać, a swoje produkty (to za Patrickiem Willemsem) to byłoby to mniej słodkie i bardziej zachęcające dla dorosłego mnie.

Oglądałem kilka sezonów Buffy i zacząłem się zastanawiać dlaczego w ogóle nie kojarzę tego faceta. Już wiem dlaczego 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Koszmarna historia...

https://www.filmweb.pl/news/Nie+%C5%BCyje+Emmanuelle+Debever%2C+kt%C3%B3ra+oskar%C5%BCa%C5%82a+G%C3%A9rarda+Depardieu-153288

Mierzwiak

Cytat z Szaman data grudzień 14, 2023, 16:16
  • z takimi wibracjami Bad Boys 4

To już była "czwórka"? Kurczę, muszę poszukać na streamingu 😉

Jakiś nieprzytomny dzisiaj chodzę 🙂

Pogoda pewnie 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Beverly Hills Cop 4 wygląda zaskakująco OK, nawet sceny akcji jakby lepsze niż można by się spodziewać.

Miller's Girl straszliwie tandetne, do tego trailer udźwiękowiony i zmontowany na post-greyową modłę.

Civil War wybitnie nieciekawe.

IF okropne, już na etapie trailera nieoglądalne dzięki Reynoldsowi. Zaczynam podejrzewać, że w ciągu ostatnich kilku lat na green screenie ustawionym w swoim salonie nakręcił swoje wszystkie przyszłe role, teraz po prostu wklejają go w różne filmy.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Plus:

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Ciekawy pomysł na film 😉

Cytat z Mierzwiak data grudzień 15, 2023, 21:01

Plus:

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1735727136575500741

Bardzo ciekawie tam opowiadają o tym kim Cezar będzie dla tego społeczeństwa.

I chyba przychylam się do teorii, bodajże Mierzwiaka, że ta trylogia już nałoży się z rzeczywistością przedstawioną w oryginalnym filmie i może nawet pojawi się wątek podróży kosmicznej.

Mierzwiak

A to akurat była moja teoria. A przynajmniej ją tu przytoczyłem. Choć może Mierzwiak również 😉

PreviousPage 352 of 533Next