Newsy filmowe
Cytat z Szaman data 7 lutego, 2024, 15:28Zabijcie mnie, ale nieoczekiwanie dla samego siebie, nabrałem ochoty na ten film. Niewiele mi trzeba, niech potwory atakują metropolię z wielkim budżetem. Jak to mówią, każdy ma swoją cenę 🙂
Zabijcie mnie, ale nieoczekiwanie dla samego siebie, nabrałem ochoty na ten film. Niewiele mi trzeba, niech potwory atakują metropolię z wielkim budżetem. Jak to mówią, każdy ma swoją cenę 🙂
Cytat z Mierzwiak data 7 lutego, 2024, 16:14Zamiast być cicho i chować się na wsi będą cicho i chować się w mieście. Fascynujące 🙂
Zamiast być cicho i chować się na wsi będą cicho i chować się w mieście. Fascynujące 🙂
Cytat z Szaman data 7 lutego, 2024, 16:22Brrr aż przypomniała mi się nominacja od związku zawodowego scenarzystów dla scenariusza jedynki 🙂
Brrr aż przypomniała mi się nominacja od związku zawodowego scenarzystów dla scenariusza jedynki 🙂
Cytat z Mierzwiak data 7 lutego, 2024, 16:23Przykro mi, nie widzę tu niczego ciekawego (już sequel sobie darowałem, tu zrobię tak samo), wracam do ubolewania nad karierą Lupity.
Przykro mi, nie widzę tu niczego ciekawego (już sequel sobie darowałem, tu zrobię tak samo), wracam do ubolewania nad karierą Lupity.
Cytat z Marek Pilarski data 7 lutego, 2024, 17:38Grace Randolph twierdzi, że jest zbyt czarna. Ja twierdzę, że to po prostu oscarowa klątwa.
Grace Randolph twierdzi, że jest zbyt czarna. Ja twierdzę, że to po prostu oscarowa klątwa.
Cytat z Szaman data 7 lutego, 2024, 17:49Ej, ale Grace to jest ta oświecona, nie? Nie to co rasiści w internecie 🙂 Moim zdaniem może nie tyle klątwa, ale tak to jest gdy dostajesz Oscara za film o którym kilka lat później nikt nie pamięta. Sama Lupita w takim małym horrorze komediowym "Little Monsters" pokazała, że jest bardzo wszechstronną aktorką i niekoniecznie musi płakać w rytm świstu bicza.
A tymczasem tak, tak, znowu Pascal.
https://twitter.com/GeekVibesNation/status/1755265993339736399
Ej, ale Grace to jest ta oświecona, nie? Nie to co rasiści w internecie 🙂 Moim zdaniem może nie tyle klątwa, ale tak to jest gdy dostajesz Oscara za film o którym kilka lat później nikt nie pamięta. Sama Lupita w takim małym horrorze komediowym "Little Monsters" pokazała, że jest bardzo wszechstronną aktorką i niekoniecznie musi płakać w rytm świstu bicza.
A tymczasem tak, tak, znowu Pascal.
Chris Evans, Dakota Johnson, and Pedro Pascal join Celine Song's #TheMaterialists
The film deals with a professional matchmaker who gets involved with a wealthy man but still harbours feelings for the broke actor/waiter she left behind pic.twitter.com/Dzgi0WiRWt
— Geek Vibes Nation (@GeekVibesNation) February 7, 2024
Cytat z Marek Pilarski data 7 lutego, 2024, 18:45Cytat z Szaman data luty 7, 2024, 17:49Ej, ale Grace to jest ta oświecona, nie? Nie to co rasiści w internecie
W sensie, że według niej w Hollywood / branży istnieje zjawisko, które można chyba przetłumaczyć na "koloryzm".. że aktorzy o ciemniejszej karnacji są dyskryminowani kosztem aktorów o jaśniejszej karnacji. 😉
Cytat z Szaman data luty 7, 2024, 17:49Ej, ale Grace to jest ta oświecona, nie? Nie to co rasiści w internecie
W sensie, że według niej w Hollywood / branży istnieje zjawisko, które można chyba przetłumaczyć na "koloryzm".. że aktorzy o ciemniejszej karnacji są dyskryminowani kosztem aktorów o jaśniejszej karnacji. 😉
Cytat z Kuba data 7 lutego, 2024, 18:46Pierwotna obsada z Jodie Comer i gwiazda The Bear znacznie lepsza.
Co do Lupity - ona ma dość specyficzne podejście do ról. Miała się pojawić w The Woman King, ale ostatecznie odrzuciła rolę z uwagi na to, że nie podobało jej się podejście do niewolnictwa. Była też obsadzona w serialu Apple razem z Portman i z kompletnie nieznanych powodów zrezygnowała.
Pierwotna obsada z Jodie Comer i gwiazda The Bear znacznie lepsza.
Co do Lupity - ona ma dość specyficzne podejście do ról. Miała się pojawić w The Woman King, ale ostatecznie odrzuciła rolę z uwagi na to, że nie podobało jej się podejście do niewolnictwa. Była też obsadzona w serialu Apple razem z Portman i z kompletnie nieznanych powodów zrezygnowała.
Cytat z Szaman data 7 lutego, 2024, 18:50Cytat z Marek Pilarski data luty 7, 2024, 18:45Cytat z Szaman data luty 7, 2024, 17:49Ej, ale Grace to jest ta oświecona, nie? Nie to co rasiści w internecie
W sensie, że według niej w Hollywood / branży istnieje zjawisko, które można chyba przetłumaczyć na "koloryzm".. że aktorzy o ciemniejszej karnacji są dyskryminowani kosztem aktorów o jaśniejszej karnacji.
A to zwracam honor.
Cytat z Marek Pilarski data luty 7, 2024, 18:45Cytat z Szaman data luty 7, 2024, 17:49Ej, ale Grace to jest ta oświecona, nie? Nie to co rasiści w internecie
W sensie, że według niej w Hollywood / branży istnieje zjawisko, które można chyba przetłumaczyć na "koloryzm".. że aktorzy o ciemniejszej karnacji są dyskryminowani kosztem aktorów o jaśniejszej karnacji.
A to zwracam honor.
Cytat z Kuba data 7 lutego, 2024, 18:52I pewnie dlatego Lance Reddick grał wszędzie a Yahya Abdul gra w każdej ważnej marce.
I pewnie dlatego Lance Reddick grał wszędzie a Yahya Abdul gra w każdej ważnej marce.
Cytat z Szaman data 7 lutego, 2024, 18:54Ale to nie jest jej wymysł. Spotkałem się już z taką teorią, ale bibliotekę linków i źródeł zostawiłem w innych spodniach 🙂
Ale to nie jest jej wymysł. Spotkałem się już z taką teorią, ale bibliotekę linków i źródeł zostawiłem w innych spodniach 🙂
Cytat z Szaman data 7 lutego, 2024, 19:20https://twitter.com/DEADLINE/status/1755292969773732054
Margot Robbie And Colin Farrell To Star In ‘Big Bold Beautiful Journey’ For Imperative Entertainment And ‘After Yang’ Director Kogonada https://t.co/4lYx62vsGj
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) February 7, 2024
Cytat z Szaman data 8 lutego, 2024, 14:47Aquaman 2, Wonka i Dumb Money w marcu na HBO Max
https://upflix.pl/aktualnosci/aquaman-2-wonka-oraz-inwestorzy-amatorzy-w-marcu-w-hbo-max-2024-02-08
Aquaman 2, Wonka i Dumb Money w marcu na HBO Max
https://upflix.pl/aktualnosci/aquaman-2-wonka-oraz-inwestorzy-amatorzy-w-marcu-w-hbo-max-2024-02-08
Cytat z Szaman data 8 lutego, 2024, 15:41Polański chyba słusznie nie chce kończyć kariery na The Palace
https://www.filmweb.pl/news/Roman+Pola%C5%84ski.+%22The+Palace%22+nie+b%C4%99dzie+jego+ostatnim+film.+Nakr%C4%99ci+kolejny-154003
Polański chyba słusznie nie chce kończyć kariery na The Palace