aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 362 of 533Next

Kolorystyka jak z filmu Del Toro.

Ciekawe skojarzenie, to byłby interesujący kierunek i raczej nieszczególnie spodziewany.

Nowe "Ciche miejsce"

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Zabijcie mnie, ale nieoczekiwanie dla samego siebie, nabrałem ochoty na ten film. Niewiele mi trzeba, niech potwory atakują metropolię z wielkim budżetem. Jak to mówią, każdy ma swoją cenę 🙂

https://twitter.com/filmnewsPL/status/1755230915632992683

Zamiast być cicho i chować się na wsi będą cicho i chować się w mieście. Fascynujące 🙂

Brrr aż przypomniała mi się nominacja od związku zawodowego scenarzystów dla scenariusza jedynki 🙂

Przykro mi, nie widzę tu niczego ciekawego (już sequel sobie darowałem, tu zrobię tak samo), wracam do ubolewania nad karierą Lupity.

Grace Randolph twierdzi, że jest zbyt czarna. Ja twierdzę, że to po prostu oscarowa klątwa.

Ej, ale Grace to jest ta oświecona, nie? Nie to co rasiści w internecie 🙂 Moim zdaniem może nie tyle klątwa, ale tak to jest gdy dostajesz Oscara za film o którym kilka lat później nikt nie pamięta. Sama Lupita w takim małym horrorze komediowym "Little Monsters" pokazała, że jest bardzo wszechstronną aktorką i niekoniecznie musi płakać w rytm świstu bicza.

A tymczasem tak, tak, znowu Pascal.

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon
Cytat z Szaman data luty 7, 2024, 17:49

Ej, ale Grace to jest ta oświecona, nie? Nie to co rasiści w internecie 🙂

W sensie, że według niej w Hollywood / branży istnieje zjawisko, które można chyba przetłumaczyć na "koloryzm".. że aktorzy o ciemniejszej karnacji są dyskryminowani kosztem aktorów o jaśniejszej karnacji. 😉

Pierwotna obsada z Jodie Comer i gwiazda The Bear znacznie lepsza.

Co do Lupity - ona ma dość specyficzne podejście do ról. Miała się pojawić w The Woman King, ale ostatecznie odrzuciła rolę z uwagi na to, że nie podobało jej się podejście do niewolnictwa. Była też obsadzona w serialu Apple razem z Portman i z kompletnie nieznanych powodów zrezygnowała.

Cytat z Marek Pilarski data luty 7, 2024, 18:45
Cytat z Szaman data luty 7, 2024, 17:49

Ej, ale Grace to jest ta oświecona, nie? Nie to co rasiści w internecie 🙂

W sensie, że według niej w Hollywood / branży istnieje zjawisko, które można chyba przetłumaczyć na "koloryzm".. że aktorzy o ciemniejszej karnacji są dyskryminowani kosztem aktorów o jaśniejszej karnacji. 😉

A to zwracam honor.

I pewnie dlatego Lance Reddick grał wszędzie a Yahya Abdul gra w każdej ważnej marce.

Mierzwiak

Ale to nie jest jej wymysł. Spotkałem się już z taką teorią, ale bibliotekę linków i źródeł zostawiłem w innych spodniach 🙂

Niemniej jest to teoria na jej poziomie sensowności 😛

Mierzwiak

Aquaman 2, Wonka i Dumb Money w marcu na HBO Max

https://upflix.pl/aktualnosci/aquaman-2-wonka-oraz-inwestorzy-amatorzy-w-marcu-w-hbo-max-2024-02-08

Mierzwiak

Polański chyba słusznie nie chce kończyć kariery na The Palace

https://www.filmweb.pl/news/Roman+Pola%C5%84ski.+%22The+Palace%22+nie+b%C4%99dzie+jego+ostatnim+film.+Nakr%C4%99ci+kolejny-154003

Gorzej, jak się okaże, że The Palace nie był wcale taki zły...;)

PreviousPage 362 of 533Next