aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 373 of 533Next

Obiło mi się o uszy niedawno, że żaden dotychczasowy film PTA nie zarobił na całym świecie więcej niż $100 mln (nie sprawdzałem), więc ten budżet to jakiś absurd z biznesowego punktu widzenia.

Wszystkie jego filmy razem wzięte zarobiły w USA $169,9M, w tym Licorice Pizza: $17,3M więc w sumie oddałem całkiem niezły strzał 🙂

A pisało gdzieś co tam będzie? Będą się strzelać laserami? 🙂

Może to niespodzianko-sequel Incepcji.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ponownie jestem w stanie wydać swoje ciężko zarobione pieniądze aby być świadkiem sytuacji w której Will Smith robi coś głupiego, a Martin Lawrence piszczy ze strachu. Zwiastun taki sobie, w połowie zacząłem obawiać się przesady rodem z koszmarnej dwójki, ale potem się wybronił. Mimo wszystko jestem w kinie.

Katherine Waterston się odnalazła. Szkoda, że akurat tutaj.

Suzanna Son, Lily Taylor, Katherine Waterston & More Set For Netflix’s ‘Fear Street: Prom Queen’

Cytat z Szaman data marzec 26, 2024, 18:15

Katherine Waterston się odnalazła. Szkoda, że akurat tutaj.

https://deadline.com/2024/03/fear-street-prom-queen-casts-lily-taylor-katherine-waterston-more-1235868657/

Niedawno widziałem ją w 3 sezonie Kulawych koni.

Sorry Szaman, ale nowi Źli chłopcy wyglądają jak piątkowa premiera Netfliksa. Ode mnie pas.

Myślałem, że prędzej będzie Muskiem u Aronofsky'ego 🙂 Przyznam, że słabo znam tego aktora, więc wstrzymam się od głosu, ale mam też wrażenie, że Hollywood przestało produkować aktorów o charyzmie która pozwoliłaby zagrać Springsteena, czy Bonda.

Myślę, że z aktorów którzy debiutowali w tym wieku umiem wskazać z 20 bardziej charyzmatycznych od większości odtwórców Bonda 😛

Rzucisz pewnie Chalameta i Mescala, a to zupełnie nie to o co mi chodzi. Chodzi mi o szosrstkość Brosnana, zimny urok Daltona.

Mescala na razie nigdy charyzmatycznym bym nie nazwał. Zupełnie nie ten typ ról. Po Gladiatorze, zobaczymy.

Trzymając się definicji tego określenia, to ciężko o kogoś lepszego niż Chalamet.

Co do reszty wymienionych cech. Nie wiem, równie dobrze przy każdym wyborze możesz powiedzieć coś identycznego. Za 20 lat mamy mówić "eh, nikt nie ma szorstkości Brosnana, nikt nie ma zadziorności [tu wstaw kogoś kogo wybiorą"? Patrząc po twoim spojrzeniu, to każdy Bond tworzy swój własny charakter i styl więc tym bardziej nie ma sensu doszukiwać się kogoś kto powtórzy cechy poprzedników. Craig nijak się ma do żadnego z nich, a sukces od przynajmniej pierwszego odniósł znacznie większy.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

PreviousPage 373 of 533Next