aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 378 of 533Next

Tak naprawdę to cholera wie jak to interpretować w kwestii Snydera. Kręci filmy niby dla ludzi, a tak naprawdę już dla siebie jak prawdziwy artysta 🙂 No dobra, jeszcze niby dla swojego fan clubu, ale wcale nie zdawał się taki głośny przy Rebel Moon.

Pamela Anderson Joins Liam Neeson In Paramount’s New ‘Naked Gun’ Movie

Z jakiegoś powodu mam wrażenie, że ten projekt zapowiedziano z 10 lat temu.

Bo tak było, wcześniej miał grać Ed Helms, potem Neeson i teraz znowu Neeson.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

O rany faktycznie!

Mógł Sessa zarobić w czymś ciekawszym

Ile newsów naraz. Zwariowali, że wrzucają to w jednym artykule.

Scorsese wraca do projektu który niegdyś mu rodzina Sinatry ubiła. Teraz nadal podobno się opierają, ale jeśli się uda miałby nakręcić ten film bezpośrednio po Jezusie, back to back. Widać, że się spieszy. Pewnie w tym czasie Roth skończy Wagera. Niemniej, martwi mnie że potencjalnie 3 lata mina zanim będzie mógł zacząć pracę nad tym najciekawszym z filmów.

Jestem w szoku

Strzelam, że narzucił sobie presję zbyt dużą nawet dla własnego samouwielbienia. Skoro chce skończyć, to może jednak zakończenie na Pewnego razu w Hollywood byłoby dobrym pomysłem? Nie jestem wielkim fanem tego filmu, ale był ciepło przyjęty przez widzów i krytyków, a tematycznie również nadaje się na puentę kinowej drogi.

Duże zaskoczenie to mało powiedzieć. Wyobrażam co się dzieje w domach producentów i Toma Cruise'a. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - ciągle jest szansa na Kill Bill 3 🙂

Pierwsze co powinien zrobić to ogłosić, że 10 film wcale nie będzie jego ostatnim. A potem na luzie zacząć pisać. On chyba myślał, że po 60-tce już będzie warzywkiem, a skończył tak, że ma dwójkę małych dzieci 🙂

Nowy Shyamalan

Świetny pomysł! Oczywiście pewnie wpadnie w kilkanaście pułapek i co najmniej trzy facepalmy kuśtykając do pełnego metrażu, ale bardzo mi się spodobał. Jestem w kinie.

Nowe rewelacje. Przy okazji stawiam, że Paul Walter Hauser rzeczywiście był na pokładzie, dlatego zajął się biografią Chrisa Farleya.

Wiem, że mocno czekacie, więc wrzucam 🙂

Nowy Linklater

Cytat z Szaman data kwiecień 18, 2024, 18:02

Wiem, że mocno czekacie, więc wrzucam 🙂

Na to czeka jeszcze więcej ludzi, myślę że na jeden dzień świat dosłownie się zatrzyma:

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Po 30 latach Priscilla: Królowa pustyni wraca w oryginalnej obsadzie, która w międzyczasie porobiła kariery.

Breaking Baz: ‘Priscilla, Queen Of The Desert’ Movie Sequel Readying To Shoot With Original Stars; ‘Maurice’s Jubilee’ Update; Love’s Labour Not Lost On ‘Bridgerton’s Luke Thompson

PreviousPage 378 of 533Next