aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 387 of 533Next

Miał swój one hit wonder. Niektórzy mówią, że oszukany. Historia filmu rozstrzygnie.

Na pewno nie obejrzę. To musiałoby być ukryte Martwe zło 6 abym obejrzał po ostatnich wygłupach z Mona Lisą 🙂

Ja z kolei bardzo chętnie obejrzę. Jeśli Rian pisał scenariusz mając z tyłu głowy możliwy powrót Trumpa do Białego Domu to może być "ciekawie" 😉

Ale to jest świetny casting

https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1794290142569812409

Janko and robgordon have reacted to this post.
Jankorobgordon

Jak ktoś nie kliknie w newsa to zostaje ze zdjęciem prawdziwego Brando który jest w tweecie 😛

Widzieliście już ten zwiastun? Bo Monolith się za bardzo nie chwali. Chyba będzie godny następca Kac Wawa. Po co to robią? Przecież takich rzeczy nikt już nie chce oglądać w kinie. Oczywiście występu w takim chłamie nie mógł odmówić legendarny Rafał Zawierucha.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Nie widziałem wcześniej i wolałbym nigdy nie zobaczyć. Ale już za późno.

Za to wczoraj w kinie widziałem nawet ciekawie się zapowiadający zwiastun filmu od autora Ślepnąc od świateł. Tytuł to Wrooklyn Zoo, szukałem, ale chyba jeszcze nie ma w sieci.

Niesamowity zwiastun. Jakby czas zatrzymał się w 2012. Byłem przekonany, że taki humor, takie podejście do robienia filmów już wyginęło, a jednak uchował się rodzynek.

Ratunku.

https://vibez.pl/myimpact/film-ekipy-jest-pewniakiem-budzet-to-kolosalnie-duza-kwota-7031991970138880a

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Marek Pilarski and robgordon have reacted to this post.
Marek Pilarskirobgordon

Fajnie

Obsada powiększa się w bardzo szybkim tempie.

Hit Man w kolejny piątek na Netfliksie. Ponoć.

Na amerykańskim na pewno, ale katastrofa na naszym rynku (chyba coś koło 15 tys widzów po 7 dniach) może sprawić, że trafi też i na polski odpowiednik.

Clooney i Pitt znowu razem

Nie wiem czy to będzie dobre, ale chemią między nimi można zapełnić całą tablicę Mendelejewa.

Spoko, myślałem że seria Ocean's... zepsuła mi ich razem na ekranie, ale jednak nie.

PreviousPage 387 of 533Next