aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 389 of 533Next

Czy Ford był w odpowiedniej formie w piątym Indy’m? Od czego mamy magię CGI 😉

Cytat z robgordon data maj 31, 2024, 07:55

Czy Ford był w odpowiedniej formie w piątym Indy’m? Od czego mamy magię CGI 😉

I magię montażu gdy trzeba samemu zejść z konia 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Podoba mi się to, co widzę na tych materiałach z planu sequela Silent Hill, ciekawi mnie tylko odbiór końcowego twistu; gra miała premierę w 2001 roku i w tym medium się to sprawdzało, ale kino przemaglowało podobne motywy chyba już zbyt wiele razy by kogokolwiek podobna wolta mogła zaskoczyć.

No i entuzjazm opadł. Maria wygląda tragicznie i ogółem coś mi tu nie gra, jakieś to wszystko tandetne, bardziej w stylu tego koszmarnego sequela aniżeli oryginału.

Bije od tego fan filmem, nie sądzę aby lepsza jakość ratowała.

Powstanie remake Jeźdźców sprawiedliwości.

https://www.filmweb.pl/news/Nowi+%22Je%C5%BAd%C5%BAcy+sprawiedliwo%C5%9Bci%22+nadchodz%C4%85-155895

Nowy zwiastun Smoka Diplodoka wskazuje, że film będzie zawierał też elementy aktorskie

Chopin. Pragnienie budżetu

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Mam wrażenie, że te wszystkie zmiany sprowadziły się w sumie do wydojenia za 4K, bo pewnie żre mnóstwo serewerów i wciśnięcia ludziom TVN-u, aby słupki podskoczyły i można bylo więcej brać za reklamy.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Rola Siary to prawdopodobnie jego rola życia, ale ja zapamiętam go również ze świetnego Kabaretu Olgi Lipińskiej. W ogólniaku był to dla nas kabaret kultowy (bardzo lubiłem to absurdalne poczucie humoru). A postać Miśka, grana przez Rewińskiego, była jedną z moich ulubionych (obok Kobuszewskiego, Gajosa i Fronczewskiego).

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Dużo lepsza obsada niż w Glass Onion. Oby bohaterowie też byli ciekawsi.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Aronofsky (to teraz może Aronowski?) został Polakiem.

Co ich tak wszystkich wzięło? To spełnienie odwiecznej groźby o ucieczce przed Trumpem? 🙂

Tymczasem

https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1798339992294752291?s=19

PreviousPage 389 of 533Next