aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 408 of 533Next

Jason Reitman o SNL

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Właśnie chciałem wrzucić. 😉

Prezentuje się trochę jak coś, co jest napisane przez Sorkina. Zobaczę chętniej niż najlepszy odcinek SNL w historii.

Wyglada porządnie. Jak jakiś poważny dramat.

Mi też się podobało, porównanie z Sorkinem bardzo celne. Stawiam, że pójdzie do oscarowej dziesiątki.

Mierzwiak

Świetny trailer. Jestem zaskoczony, bo z jakiegoś powodu spodziewałem się bardziej klasycznej komedii, a wygląda to dość nietuzinkowo.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Prawdopodobnie news niezwykle ważny dla wszystkich członków forum 🙂

Cholera! Aż tydzień opóźnienia.

<zły>

Hehe chyba zorientowali się z komentarzy, że Venom będzie 25-ego 🙂

Więcej Studia Ghibli w polskich kinach! Szczegóły na blogu Spóra: Spór w kinie: Kolejne filmy studia Ghibli w Polsce (sporwkinie.blogspot.com)

Wspominałem już, że w moim tegorocznym TOP10 kinowych seansów jest aż 5 filmów Miyazakiego?

Mierzwiak

Może Daniel Craig jest gdzieś tam w pobliżu jeszcze po zakończeniu zdjęć do Queer. Tematycznie też pasuje. 😉

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Wygląda jak trzymane gdzieś w pudle dziełko powstałe w okolicy 2014 roku, gdy Igrzyska śmierci miały swój okres świetności wykorzystywany przez knoty pokroju Niezgodnej.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Teaser nowego horroru Oza Perkinsa od Longlegs

Również reżyser pierwszego Transportera ze Stathamem i kasetowego Bez odwrotu z Van Dammem. Nietypowy przypadek, żeby śmierć kogoś z branży była trzymana w tajemnicy przez dwa lata.

Hm, dziwne. Może był na tyle mało znany, że 2 lata temu ta informacja nie przebiła się do mediów głównego nurtu?

Raczej rodzina nie chciała aby był częścią medialnego zamieszania wokół Covida. A wychowywał się w tej słynnej szkole walki, razem z Jackiem Chanem i coś tam popracował w Azji i Stanach, więc na pewno byłby na nagłówkach.

Ustrzyyyyyyki! To stolica Bieszczad jest.

Mierzwiak

Nowy Matuszyński

Nie spodziewałem się Matki Boskiej Częstochowskiej w tym filmie 😛

PreviousPage 408 of 533Next