aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 410 of 533Next

Przyznam, że zupełnie nie 🙂 Tylko jak przez mgłę, że to był temat dominujący w mediach.

O rany, jaki fajny zwiastun! Kyle Mooney nakręcił udanego Brigsby Bear, więc może coś z tego będzie. W dodatku jeśli mnie oczy nie myliły, około 2 minuty widziałem cameo właściwego człowieka na właściwym miejscu 🙂 Włączałem myśląc, że to kolejny film o wielkiej imprezie i początek rzeczywiście przywodzi na myśl kino przełomu wieków. Twist tylko jeszcze bardziej mnie zachęcił. Ależ by to weszło z kumplami, piwem i DVD-Romem 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

A jednak żyje

Cytat z Szaman data sierpień 20, 2024, 17:52

O rany, jaki fajny zwiastun! Kyle Mooney nakręcił udanego Brigsby Bear, więc może coś z tego będzie. W dodatku jeśli mnie oczy nie myliły, około 2 minuty widziałem cameo właściwego człowieka na właściwym miejscu 🙂 Włączałem myśląc, że to kolejny film o wielkiej imprezie i początek rzeczywiście przywodzi na myśl kino przełomu wieków. Twist tylko jeszcze bardziej mnie zachęcił. Ależ by to weszło z kumplami, piwem i DVD-Romem 🙂

Ech, średniawa. W dodatku mam wrażenie że już to oglądałem. Ogółem twist spoko, ale w połączeniu z teen comedy wydaje mi się to straszliwym banałem.

Pierwszy anglojęzyczny Almodovar

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z Marek Pilarski data sierpień 20, 2024, 17:27

Pamiętacie, co robiliście w dniu rozpoczęcia Y2K? 😛

https://www.youtube.com/watch?v=P4f9gCTLhYs

Ja podobnie jak Szaman, jak przez mgłę. Pamiętam tylko że z dużej chmury itd.

The Holdovers trafi na SkyShowtime 25 sierpnia.

Podobno oscarowa lokomotywa Samuela L. Jacksona

Brakuje plakietki Hot Garbage dla filmów z oceną widowni poniżej 30%.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

xD

Celowe zagranie? 👀

To dopiero zaskakujący news 🙂

Co do Megalopolis, tak, to było zrobione dla kilku nagłówków więcej i małego skandalu. Nie wierzę, że ktoś myślał, że w 2024 sprawa się nie wyda.

Cytat z Mierzwiak data sierpień 21, 2024, 20:45

Brakuje plakietki Hot Garbage dla filmów z oceną widowni poniżej 30%.

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1826275431731081358

Myślę, że ocen widowni nie powinniśmy w niektórych przypadkach traktować zbyt poważnie (ale jedynie w niektórych). OK, wiem, zaraz powiecie że krytyków również, ale nawet jeśli te są przesadzone (w obojętnie którą stronę) to ta przesada jest bardziej zrozumiała (ale nie usprawiedliwiona) i przewidywalna.

Ale idąc dalej, chętnie zobaczyłbym takie oznaczenie w przypadku ocen krytyków (ale raczej poniżej 20% niż 30%).

Cytat z Szaman data sierpień 22, 2024, 05:24

To dopiero zaskakujący news 🙂

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1826395792158146847?t=aMGBaof-X5Gkz-rtabxHfw&s=19

Zaskakujący, to fakt. Z tym że jestem przekonany, że angaż Jacka Blacka wynika z jego roli, a właściwie jednej sceny, w filmie… High Fidelity 😉

Cytat z Szaman data sierpień 22, 2024, 05:27

Co do Megalopolis, tak, to było zrobione dla kilku nagłówków więcej i małego skandalu. Nie wierzę, że ktoś myślał, że w 2024 sprawa się nie wyda.

Jak na razie to wszystko wokół tego filmu pachnie desperacją, włącznie z rzekomym molestowaniem na planie, tak ładnie i wygodnie nakręconym, w które uwierzę jak zacznie się proces sądowy.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 410 of 533Next