aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 423 of 533Next

Yyyy, mam wrażenie że cała koncepcja wyczerpała się gdzieś w połowie trailera.

Biografia Williamsa niby odważna i nietuzinkowa, ale jest w tym pomyśle coś sztucznego. Tak jakby tak bardzo chciał udowodnić dystans do siebie, że aż przekroczył linię za którą ten dystans jest nieszczery. A nie ma tutaj nic ciekawego, bo Williams nie stworzył aż tak ikonicznych momentów w popkulturze. Na przykład wyobraźcie sobie małpę na planie Ojca Chrzestnego, Supermana i Ostatniego tanga w Paryżu. No z tym ostatnim to może przesadziłem 🙂

Thriller z młodym Quaidem niezły, ale mam też wrażenie, że już gdzieś to wszystko widziałem. Chyba przy tym co Sebastian Stan grał kanibala gustującego w udkach.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nowy Aronofsky

“Men in Black” director Barry Sonnenfeld appeared on the “Let’s Talk Off Camera With Kelly Ripa” podcast and revealed the set of the 1997 action comedy once had to be evacuated “for about three hours” because Will Smith farted.

https://variety.com/2024/film/news/will-smith-farted-men-in-black-set-evacuated-three-hours-1236166286/

News dnia!

Szaman has reacted to this post.
Szaman

David Schwimmer nigdy by im tak nie pierdział 🙂

Gladiator zaszczycił ostatni papierowy numer Total Film w historii prasy.

Tym razem do pokeballa Adama Drivera trafi Zack Snyder.

https://www.worldofreel.com/blog/2024/10/4/zack-snyders-next-film-set-in-ufc

Wykrakałem w innym temacie 🙂 Fajny wybór!

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Ale jak to?! A co ze Scooby-Dooby Toilet? 🙂

Mierzwiakrobgordon

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Pierwszy plakat Mickey 17

Mierzwiakrobgordon

Law and Order.

Z jednej strony fajnie, bo chciałbym żeby to wyszło. Z drugiej trochę szkoda, że Henry utknął w szufladzie, z której nie chce (nie może? nie próbuje!?) wyjść.

Henry, co Ty robisz?

"Najlepszy film roku"

PreviousPage 423 of 533Next