aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 425 of 533Next

Nowy zwiastun Wilkołaka

Niestety wygląda jak niewypał pełen zapychaczy i standardowych podskakujek, który mógłby traktować o dowolnym wirusie, dowolnym potworze, a najmniej jest o tytułowym wilkołaku. Szkoda, bo dużo obiecywałem sobie po tym filmie. Na plus, że zwiastun jest lepszy niż poprzednik, który ze swoim montażem był kompletną pomyłką i zasłużenie przeszedł chyba bez echa.

Streaming i tak nie zwróciłby im tej kasy, wygląda to tak jakby chociaż w ostatniej chwili ktoś opamiętał się aby już całkiem nie upokarzać żywej legendy kina.

Obawiam się, że może to oznaczać, że wyszedł mu klops.

Też coś tak się obawiam.

Ale zaskakujący przełom w jego karierze!

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

No i super, lubię Tomka, chłopak ma talent i poza graniem Pajączka zasługuje na więcej niż to, co mu się, ekhm, przytrafiało do tej pory.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Lepszego podsumowania jego kariery niż "przytrafiało" nie znajdę 🙂

No dobra, za dzieciaka miał Impossible a później The Lost City of Z i The Devil All the Time. Tego pierwszego jednak nie liczmy bo był wtedy nieznany, wychodzi więc na to, że od 2016 roku (debiut w MCU) zaliczył poza Marvelem zaledwie dwie udane produkcje? Ajjjj.

Akurat wczoraj trafiłem na jakiegoś tweeta, gdzie ktoś pisał o tym, że jego kariera opiera się wyłącznie na Marvelu.

Ja mam przede wszystkim przed oczami totalnie przestrzelone Cherry od braci Russo.

Pan Coogler się z tego śmieje 🙂

Ciekawy formalnie zwiastun, zostawia jednak z wrażeniem, że gdzieś już to wszystko było. Jak to w końcu z tym budżetem? Najpierw była chyba mowa o 10 mln$, potem o 8, teraz o 6 mln$ i staje się to orężem kampanii reklamowej, stąd wzbudza moją podejrzliwość. No i jak taśma filmowa i Vistavision miałyby się do tak małego budżetu?

Cytat z Szaman data październik 22, 2024, 15:46

Ciekawy formalnie zwiastun, zostawia jednak z wrażeniem, że gdzieś już to wszystko było. Jak to w końcu z tym budżetem? Najpierw była chyba mowa o 10 mln$, potem o 8, teraz o 6 mln$ i staje się to orężem kampanii reklamowej, stąd wzbudza moją podejrzliwość. No i jak taśma filmowa i Vistavision miałyby się do tak małego budżetu?

Wszystko już było. Tym trudniej doszukać się czegoś nowego w tak oszczędnym teaserze. Nie czytałem za wiele o samym filmie, ale może jego zalet należy szukać bardziej w jej treści, a nie formie?

Kolejny dramat o wydarzeniach na Igrzyskach w Monachium w 1972 roku. Niektórzy widzą w nim czarnego konia nadchodzących Oscarów.

PreviousPage 425 of 533Next