aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 467 of 533Next

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

O takim czymś chcieli mnie dzisiaj przestraszyć.

Co zabawniejsze / smutniejsze?

To że takie filmy wciąż kręci się i sprzedaje ze śmiertelną powagą?

Dopisek "oparte na prawdziwej historii"?

Umierający w środku Dan Stevens i Al Pacino?

Nawet nie kliknę 🙂

Nie musisz. Jeśli widziałeś już przywiązaną do łóżka dziewczynkę / kobietę wijącą się w opętańczych spazmach i dwóch księży ze smutnymi minami odprawiającymi nad nią modły to oglądałeś już ten trailer 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Elijah Wood, Sarah Michelle Gellar i David Cronenberg w Zabawie w pochowanego 2

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/ready-or-not-here-i-come-sarah-michelle-gellar-elijah-wood-1236196758/

Weapons

Przeciągają już to za bardzo, chciałbym już zobaczyć normalny zwiastun.

Hmm, a ja nie chcę. Zarys fabuły jest tak intrygujący że z przyjemnością pomaszeruję do kina tylko z tym, co wiem dzisiaj.

I know 3

Całkiem spoko, zwłaszcza, że pierwsze dwie części to nic specjalnego, a pseudo trójka prosto na DVD ma taki poziom jakiego się domyślacie. Tutaj spróbowali ożywić trupa ironią i odwołać się do kultowości serii. Jest w ogóle jakaś? No ale kto ma w nią wierzyć, jeśli nie zwiastun requela.

Wygląda tak wtórnie że bardziej już się nie dało a wejście Prinze'a Juniora to czysta komedia.

Właśnie o wejścia chodziło mi z kultowością. Oni wchodzą jak jakieś niesamowicie wyczekiwane postacie 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Wyobrażam sobie że w skeczu z Saturday Night Live Neve Campbell mogłaby wparować na radę miasta mówiąc "This isn't the first time someone was screaming in Woodsboro!" 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Niezła obsada, jak na całą dramę i klapę poprzedniego filmu Wilde

Kandydatki do Narnii

Jak oni te scenariusze piszą, że wszędzie im pasują Qualley, Ortega i Sweeney? 🙂 Oj wiem, pamiętam miale Sony od Koreańczyków 🙂

Mam nadzieję, że nie smażył się w garniturze na tych wszystkich plażach 🙂 Zwracam uwagę, że tytuł na klapsie to "SOS!"

Cytat z Szaman data kwiecień 24, 2025, 05:35

Jak oni te scenariusze piszą, że wszędzie im pasują Qualley, Ortega i Sweeney? 🙂

Tak jak wtedy gdy wszędzie pasowali Roberts, Baldwin, Hanks czy Bacon 🙂

Nadeszło nowe, stara gwardia jest już, no cóż, stara.

Celnie 🙂

PreviousPage 467 of 533Next