aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 469 of 533Next

Cytat z Szaman data kwiecień 28, 2025, 20:36

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1916939161078005953

Pomysły na obsadę?

Pewnie Glen Powell i Michael B. Jordan 🙂

Cytat z Szaman data kwiecień 28, 2025, 20:49

Pewnie Glen Powell i Michael B. Jordan 🙂

Tak może być 😉

Zwiastun Weapons. Linki się popsuły.

http://youtube.com/watch?v=OpThntO9ixc&pp=ygUPV2VhcG9ucyB0cmFpbGVy

Moja Studniówka 🙂

Weapons- pierwsza połowa zwiastuna znakomita, potem montaż idzie już w klimaty bardzo pospolitej reklamy horroru, ale nadal, z tych szybkich ujęć wydobywa się coś intrygującego. Sądzę, że działa nawet jeszcze lepiej niż te wcześniejsze migawki, nie jestem pewien, czy zdradza wiele więcej z fabuły, jeśli już, to w tych bardzo szybkich ujęciach.

Prom Queen- prawdopodobnie każdy zwiastun z Belindą w tle byłby dwa razy lepszy, więc i temu się udało. Nic specjalnego, oczywiście, że wyziera z tego typowy horror młodzieżowy Netflixa, tak jak przy ledwie oglądalnej jedynce z tej antologii, ale może nawet spojrzę, z racji miłej dla oka epoki.

Smashing Machine- nie ma nic z tego parodystycznego podejścia którym jakiś czas temu straszył (?) World Of Reel. Udany zwiastun, tutaj z kolei z najbardziej standardową piosenką biograficzną 🙂 Rock mimo, że wygląda jak Dave Bautista udający Lou Ferigno, powinien dać radę. Ciekawe jak naprawdę traktują go wewnątrz branży, czy z sympatią, czy tak jak u nas na forum, raczej z szyderką i pobłażliwym uśmieszkiem. W każdym razie, obietnica została spełniona, Rock nie jest Rockiem w brązowej koszulinie.

Fantastyczny tagline rodem z lat 80-tych:

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Now You See Me 3

Jednak się skusiłem - Weapons wygląda znakomicie, właśnie takie filmy lubię.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

I tak by Cię dogoniło w kinie przez te 3-4 miesiące 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Wtedy mógłbym zastosować metodę "Na Jubego":

🙂

Marek Pilarski, Juby and 3 other users have reacted to this post.
Marek PilarskiJubyJankoSzamanrobgordon

Niektórzy wciąż się ze mnie śmieją, gdy w ten sposób unikałem kontaktu z czymkolwiek z The Batman przez półtora roku (ale udało się) 🙂

Weapons wygląda super, chętnie przejdę się do kina (i nie chcę wiedzieć już nic więcej). The Smashing Machine też prezentuje się dobrze, czyżby Dwayne pierwszy raz od 20 lat chciał pokazać, że jest aktorem, a nie wszedł na plan robić to samo, co zawsze? Now You See Me 3 słabiutko, straciłem ochotę, żeby to oglądać (może drugi trailer to zmieni).

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Jak można nie wykorzystać wiadomej piosenki Bryana A.?

Wow.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Już na zwiastunie ten kadr robił bardzo nieprzyjemne wrażenie. Dobry plakat.

Nowy film z Sandrą Bullock i Keanu Reevesem

https://variety.com/2025/film/news/keanu-reeves-sandra-bullock-romance-thriller-amazon-mgm-1236385196/

PreviousPage 469 of 533Next