aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 49 of 533Next

Kolejny projekt reżyserski Bena Afflecka

I to chyba taki którego mu nie pozwolą odkładać tysiąc razy jak całej reszty 😛

Coś nowego dla niego, chętnie zobacze, chociaż serii nie znam, ale wolałbym aby przywrócił adaptacje biografii Leopolda II.

Z tych wszystkich rzeczy najchętniej zobaczyłbym ten film o kulisach Chinatown.

To się pewnie pojawi. Nie dość, że chyba projekt o najmniejszych rozmiarach ze wszystkich to jeszcze teraz jest moda na taką tematyke a samemu Affleckowi niby zależało na tym filmie.

Nicole Kidman And Javier Bardem Eyed To Play Lucille Ball And Desi Arnaz With Aaron Sorkin Directing ‘Being The Ricardos’ For Amazon Studios

Aaron Sorkin nie zwalnia

Nicole Kidman jako legenda sitcomów w nowym filmie Aarona Sorkina

Brendan Fraser w nowym filmie Darrena Aronofsky'ego

Cytat z Szaman data Styczeń 11, 2021, 22:15

Nicole Kidman jako legenda sitcomów w nowym filmie Aarona Sorkina

https://twitter.com/DEADLINE/status/1348740114663362560

Kidman jak Kidman

Super, że Bardem robi w końcu coś ze swoją karierą 🙂 jeszcze niech się nie wygłupiaja i reaktywują serial o Cortezie bo to było potencjalne arcydzieło.

Jeszcze wracając do Aronofsky'ego. Nie wiem czy dobrze rozumiem i nie znam materiału źródłowego, ale z tego co wyczytałem bohaterem będzie uwięziony w swoim domu, absurdalnie otyły samotnik. Z tego opisu może wyjść zarówno Zapaśnik, jak i Requiem dla snu. Ciekawe, czy Fraser założy kostium, czy gra jednak jakąś inną rolę.

No i fajnie, że Darren wraca w bardziej przyziemne klimaty po ostatnich, większych niż życie fabułach.

Kolejny oscarowy kandydat, tym razem Paramount sprzedał Hulu prawa do dystrybucji.

Cytat z Szaman data Styczeń 11, 2021, 22:27

Ciekawe, czy Fraser założy kostium, czy gra jednak jakąś inną rolę.

Rola idealna dla Bale'a. Wierzę, że przytyłby do 300 kg. 😛

Boże, nie mówcie Bale'owi o tym filmie. Na szczęście jest w trakcie hodowania ogona do nowego Thora 🙂

Netflix atakuje:

Najlepsze zostawili na koniec. 😛

Cytat z Marek Pilarski data Styczeń 12, 2021, 16:59

Najlepsze zostawili na koniec. 😛

Zgadza się 🙂

Próbują opchnąć Tomorrow War na streaming

Podobno Amazon zaoferował $200 mln.

Chris Pratt’s ‘The Tomorrow War’ Sci-Fi Movie Shopped To Streamers By Skydance; Amazon Eyeing For $200M – Update

Cytat z robgordon data Styczeń 12, 2021, 16:21

Netflix atakuje:
https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2XTG34afRLQyYt3c9Ds9RZ4puWyS4xAkt3krBwAQNxP3fxkevmUJppFEo&v=L9t86v_JMG0&feature=youtu.be

Brakuje mi spojrzenia na Hand of the God lub Born to Be Murdered 🙁

Z tego co pokazali najfajniej wygląda "Harder They Fall" - raz, że western zawsze fajnie obejrzeć a dwa, że obsada rewelacyjna. No i po M&M pomimo mojej niechęci do Levinsona sobie wiele obiecuje, trailer znakomity.

Za to kompletnie nie czuje projektu McKaya. Big Short było świetne, ale Vice już niekoniecznie. To pierwsze świetnie wykorzystało gwiazdorską obsade, to drugie już nie. A ta tutaj wygląda jak strasznie dziwny miszmasz. Leoś - okej, chociaż jak pomysle, że przez zamieszanie w koronką i grafikami musial odrzucić role u PTA, Del Toro i podobno Inarritu i ostatecznie kończy w tym to coś w środku mnie boli. Meryl meh. Chalamet wyskakuje już z lodówki. Evans..no Evans, fajnie na niego popatrzeć i to tyle. Reszta wywołuje podobne emocje. Generalnie pachnie mi to kolejnym Laundromat.

Powiększa się gwiazdorska obsada nowego filmu O'Russella

Searching 2? Dziękuję, postoję.

PreviousPage 49 of 533Next